Tilbage i 1989 måtte Jean-Claude Van Damme lære at kickbokse for at hævne sin bror i “Kickboxer”. Nu er et remake snart klart med titlen “Kickboxer: Vengeance”, der nu har frigivet sin første fulde trailer.

Se også: Trailer: Jean-Claude Van Damme har fået sin nyre Taken

Den cirkelsparkende Van Damme er igen med, men denne gang er han mentoren Master Durand. I stedet er det Alain Moussi, der som hovedrollen Kurt Sloane denne gang må hævne sin bror ved at lære kickboksning.

Denne gang er det Dave Bautista, der også har gjort det som Bond-skurk i “SPECTRE”, som nu er fjenden, der skal kickbokses i smadder.

En planlagt sequel med titlen “Kickboxer Retaliation” er på vej i 2017, hvor Jean-Claude Van Damme og Alain Moussi vender tilbage igen.

Se traileren her:

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Star Trek fever 7 år siden

Alene pga Dave Bautista kunne denne være et forsøg værd..
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Syntes det en skam de har valgt at lave det som en reboot, kunne være federe hvis Van Damme havde haft den samme rolle, bare at skulle være træner for en af dem. Men den skal da ses :)
Gravatar

#3 Jach 7 år siden

Geekalot (2) skrev:
Syntes det en skam de har valgt at lave det som en reboot, kunne være federe hvis Van Damme havde haft den samme rolle, bare at skulle være træner for en af dem. Men den skal da ses :)

Remake*. Hvis det var et reboot havde han netop samme rolle :) Hvilket faktisk var sådan jeg troede det var indtil jeg så din kommentar og læste det igen :D
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#4 Geekalot 7 år siden

#3 Til dels lidt forkert det jeg siger :) Det er jo et reboot, men han har bare ikke samme rolle. Men det ville have givet mere mening at lave den som en fortsættelse istedet for, syntes jeg. Kunne sagtens laves så det ville virke.
Gravatar

#5 Moviemagic 7 år siden

Bliver fedt at se om de kan skabe en smule magi....
Gravatar

#6 Adagio 7 år siden

Glæder mig til at se filmen.

Jeg tror desværre det ville være meget svært for Van Damme at genoptage sin gamle rolle, da Kurt Sloane døde mellem Kickerboxer 1 og Kickboxer 2 filmen
Gravatar

#7 Gorman 7 år siden

Skal da helt klart ses, men ærgerligt at slutningen tilsyneladende vises til sidst i traileren. Men nok ikke en overraskende slutning :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: