Så er der meget mere manga på vej i filmform med Netflix-filmatiseringen “Death Note”, som nu giver debut til den officielle trailer.

Se også: Anmeldelsen af “Ghost in the Shell”

Præcis som med en anden manga-filmatisering fra i år – “Ghost in the Shell” – så anklages “Death Note” for såkaldt ‘whitewashing’, fordi den originale japanske fortælling er flyttet til amerikanske Seattle.

Det er den kommende “Godzilla vs. Kong”-instruktør, Adam Wingard, der står i spidsen for denne nye original-satsning fra Netflix.

Her kommer skoleeleven Light Turner i besiddelse af en notesbog. Og denne bog gør ham i stand til at dræbe, hvem han vil – uden spor.

Den evne bruger han i retfærdighedens navn, hvilket gør ordensmagten, specielt en detektiv kaldet L, mistænksom.

“Death Note” får Netflix-premiere d. 25. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 kblood 5 år siden

Det skal nok blive godt :) Var en virkelig god Anime
Gravatar

#2 Noznatation 5 år siden

Traileren ser desværre ud til at serien ikke vil minde ret meget om manga / anime versionen. Jeg skal da stadig se den, men tror man bliver skuffet hvis man forventer for meget :)
Gravatar

#3 Lard Hanson 5 år siden

Hvis man er bange for at få for høje forventninger, kan man prøve at se de japanske live action filmatiseringer. Den første var okay, men alt derefter var gabende kedeligt.
Gravatar

#4 kblood 5 år siden

#3 Ja, jeg prøvede at se den. Problemet var at selv om den vidst var lavet til to cirka 3 timers film, så er det jo en utroligt lang serie som var blevet skåret ned til at have under 1/5 del af tiden til at fortælle den historie.

Og så kunne det nok være blevet gennemført bedre. Jeg tror man er nød til at ikke være så tæt på anime'en for at lave den god som serie eller spille film der ikke er animeret.
Gravatar

#5 KEiZ 5 år siden

Er det en film eller en serie??
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#6 CaGoDa 5 år siden

#KEiZ 00:18 i traileren står der A Netflix Film.
Gravatar

#7 kblood 5 år siden

Oh, troede egentlig det ville være en serie. Ja, så har de helt klart brug for at ændre historien en hel del.

Skriv ny kommentar: