Teaser traileren til Disney og Pixars “Luca” viser magien ved at være et barn på opdagelse i sommeren – og den noget mere bogstavelige magi som havuhyre på den italienske kyst.

Den nyeste film fra skaberne af “Inside Out”, “Toy Story” og “Coco”, udfordrer Disney og Pixars sædvanlige animationsstil med en mere overdrevet og barnlig animation, end vi er vant til at se hos produktionsselskaberne.

Den stil passer perfekt til den barnlige naivitet, som fylder den første trailer til “Luca”, og det er nemt at forstå de to havuhyrer Luca og Albertos fortryllelse, når de går på opdagelse i en lille kystby på den italienske riviera.

I forberedelse til traileren udgav Disney også den første poster til filmen, som skildrer Lucas to sider som havuhyre og menneske.

Filmen instrueres af den italienske Enrico Casarosa, hvis eneste anden instruktørrolle har været på Pixar-kortfilmen “La Luna”, som blev nomineret til en Oscar for bedste animerede kortfilm i 2011. “Luca” er skrevet af “Soul”-forfatter Mike Jones og “Me and Earl and the Dying Girl” forfatter Jesse Andrews.

Hovedrollen Luca spilles af “Room”-talentet Jacob Tremblay og hans ven Alberto spilles af “It”- og “Shazam!”-skuespilleren Jack Dylan Grazer. Der er altså masser af talent bag filmen, og hvis traileren er noget at gå efter, er der masser at se frem til.

“Luca” får premiere i danske biografer d. 17. juni.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: