Den noget uortodokse familien Hargreeves står over for en alternativ superheltegruppe i den første trailer til “The Umbrella Academy” Sæson 3.

Efter en småskuffende første sæson, kom der for alvor gang i Netflix-serien, da den fantastisk underholdende Sæson 2 fik premiere i 2020. Forhåbentlig fortsætter tendensen i Sæson 3, så vi får endnu en fænomenal fortælling om den tidsrejsende superheltefamilie.

Hvis den nye trailer er noget at gå ud fra, så er der i hvert fald meget at glæde sig til. Sidste sæson endte med en cliffhanger, der introducerede os til The Sparrow Academy – en alternativ flok Hargreeves-supersøskende. I den nye trailer ser vi ikke overraskende, at de ikke ligefrem er venligtsindede over for Klaus, Allison, Five og resten af holdet, og Sparrow-folkenes evner bliver da også spændende at se i fuld flor, når sæsonen får premiere den 22. juni på Netflix.

Læs også: “‘The Umbrella Academy’ Sæson 3: The Sparrow Academy har fået deres egne karakterplakater”

I stil med de to sidste sæsoner, er der igen en verdensødelæggende trussel på spil, selvom det denne gang (lad os nu se) ikke virker til at være Viktor – tidligere Vanya –, der står for den.

Blandt seriens cast kan vi igen glæde os til at se Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher og Elliot Page som de syv Umbrella Academy-søskende. Pages karakter, der i Sæson 1 & 2 gik under navnet Vanya, undergår ligesom sin skuespiller en transition i Sæson 3, hvorfor karakteren nu hedder Viktor.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: