Eric Roth, der vandt Oscar for sit manuskript til “Forrest Gump”, fortæller til Slashfilm, at terrorangrebene 11. september 2001 skrinlagde alle planer om en efterfølger til filmen om Forrest Gump – på trods af at man allerede var nået langt i forberedelserne.

Roth havde afleveret sit færdige manuskript 10. september, da terrorangrebene skete dagen efter. Roth fortæller, at han satte sig sammen med instruktøren Robert Zemeckis og Tom Hanks, og de blev enige om, at en film som “Forrest Gump 2” ikke længere var relevant i en verden, der var forandret.

Selvom det nu er syv år siden, terrorangrebene fandt sted, mener Roth, at man måske bare skal lade projektet være i fred.

I Roths manuskript fulgte man atter Forrest Gumps forunderlige oplevelser. Filmen skulle starte lige efter, den første film sluttede – hvor Gump sidder på bænken og venter på, at hans søn skal komme fra skole.

Forfatteren bag “Forrest Gump”, Winston Groom, skrev i 1995 efterfølgeren “Gump & Co”, hvor Forrest Gump bl.a. hjælper med at opfinde New Coke, spiller fodbold for New Orleans Saints, hjælper med at hive Berlinmuren ned og kæmper som soldat i Kuwait. Blandt de kendte mennesker, han denne gang møder, finder man Ayatollah Khomeini, Ronald Reagan, Saddam Hussein, Bill og Hillary Clinton – og Tom Hanks.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#21 Bohemian 15 år siden

Helt fint med mig de har droppet planer om en 2'er. Synes den skulle stå alene de nførste film.


Hvis nu bare Saw også havde stået alene.
Free in serenity.
Gravatar

#22 enfilmnørd 15 år siden

#21
Sammenligner du Forrest Gump med Saw?
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#23 Bohemian 15 år siden

#22

Nej, bare at nogle film bør stå alene, som jeg mener Saw burde have været. Og en film som Forrest Gump også bør , derfor jeg er glad for der ikke kommer en 2'er.
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: