Producer Frank Marshall afslører overfor ComingSoon.net, at den fjerde film i serien om agenten med hukommelsestab, Jason Bourne, muligvis vil blive baseret på romanen “The Parsifal Mosaic”, der er skrevet af Robert Ludlum, men ikke er en del af Bourne-serien.

Romanen omhandler en amerikansk spion, som forelsker sig i en kvindelig kollega, der afsløres som dobbeltagent lige inden sin død. Da spionen trækker sig tilbage fra sit forehavende, opdager han, at kvinden muligvis stadig er i live, og han sætter sig for at afdække sandheden.

Marshall fortæller samtidig, at man ikke vil bruge den nye bog “The Bourne Betrayal”, som er skrevet af en af Ludlums venner, da man vil holde fast i den oprindelige Bourne-figur.

Produceren kunne også fortælle, at Matt Damon endnu ikke har skrevet under på at gentage sin rolle i den kommende film, og Marshall jokede med, at man blandt titler til filmen overvejer navne som “Bourne Again”, “Bourne Yesterday”, “Bourne Free” og “Bourne on the Fourth”.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Frederik 15 år siden

"Bourne on the fourth" :D.

Jeg er glad for at de ikke bruger Lustbaders bøger. Kunne ikke forestille mig Matt Damon flygte fra terrorister på en hest :P..
Gravatar

#2 Xen 15 år siden

har ikke læst ze bøger, men har været stor fan af de 3 foregåen film, bring on another i say!
Gravatar

#3 filmz-niemann^^ 15 år siden

Marshall fortæller samtidig, at man ikke vil bruge den nye bog "The Bourne Betrayal", som er skrevet af en af Ludlums venner, da man vil holde fast i den oprindelige Bourne-figur.


Er der nogen der fx har læst "the Bourne Ultimatum"??.. Har ikke læst de andre, men læste den for noget tid siden, og blev forundret over hvor lidt den har til fælles med filmen.. Hvis ikke det var fordi at hovedpersonen hed Jason Bourne og var tidligere CIA lejemorder, så ville jeg aldrig kunne se en sammenhæng.. fx handler bogen om (ikke helt præcist, men kan ikke helt huske detaljerne) :

At Jason Bourne er blevet ældre, omkring de 50. Marie lever stadig, og han har 2 børn med hende(tror nok det er 2). Han jager/bliver jagtet af en terrorisk der hedder sjakalen, og ender med at fare rundt inde i en kæmpe militær træningslejr hvor næsten alle "viftige" hovedstæder er genopført i kopier, hvor alt det udnødvendige er fjernet. (det skal lige siges at lejeren er top-hemmelig, og meget godt bevogtet. Sjakalen brænder så hele den der lejr, fordi han blev smidt ud af sin træning derfra fordi han er psykopat.
Jason Borne og marie er også på en eller anden ø, som maries bror ejer, med en masse hoteller, og der sker en masse.


Min pointe er at ingen af de personer fra filmen (ud over Jason og Marie) bliver så meget som nævnt i bogen, og handlinger er også langt fra. Så hvad med at lave en film over bogen istedet:P

Ret mig endelig hvis jeg er blevet snydt af en eller anden boghandler som har udgivet sin egen version;)..
Gravatar

#4 Riqon 15 år siden

Marshall fortæller samtidig, at man ikke vil bruge den nye bog "The Bourne Betrayal", som er skrevet af en af Ludlums venner, da man vil holde fast i den oprindelige Bourne-figur.


Derfor baserer man den på "The Parsifal Mosaic", der ikke er en Bourne-bog? Right. :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 filmz-Kadann 15 år siden

#3 -

Det lyder såmænd rigtigt nok. Bourne-bøgerne er løst baseret på jagten på ham her - og der er lavet en film der er mere tro mod bøgerne, dog ikke ligeså god, nemlig denne.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 filmz-Bruce 15 år siden

Bourne Pregnancy, bare vent! Så møder Bourne Juno under hendes 2. graviditet og de går til øvelser, hvor de træner bækkenbund og åndedræt!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 Bohemian 15 år siden

The Bourne Chamberlain !
Free in serenity.
Gravatar

#8 filmz-niemann^^ 15 år siden

The Bourne-holm?!?.. Har altid ønsket mig en biljagt gennem Rønnes gader:P.. (jep, altid^^)..
Gravatar

#9 Kram 15 år siden

Det var da et ret klichefyldte plot...
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#10 filmzkim 15 år siden

Bourne filmene er super, og bliver ved med at være det!
Tvivler ikke!

#8
Så kom til Snogebæk! de kalder mig Bourne-holmeren! Der er aldrig ro i Snogebæks gader! Jeg er tit på flugt ned mod havnen i hverdagene!

Skriv ny kommentar: