Nu hvor hele mediecirkusset omkring den tidligere “Two and a Half Men”-stjerne Charlie Sheen er ved at falde til ro, lader det til, at den populære skuespiller forsøger at få gang i en ny serie.

Se også: Officielt: Charlie Sheen fyret fra “Two and a Half Men”.

Sheen og co. skulle tilsyneladende for tiden være i færd med enten at pitche en decideret komedieserie med Sheen i hovedrollen eller rettighederne til at få Sheen med i en ny serie.

Af de fire store amerikanske tv-stationer er Sheen – ikke overraskende – ude i kulden hos sin tidligere arbejdsgiver CBS, og hverken NBC eller ABC skulle heller være specielt interesseret i at få fat i problembarnet, hvilket kun efterlader Fox som en mulig kandidat. Fox har dog allerede et ret så fyldt skema for næste sæson, så skulle Sheen finde et hjem der, så kommer han nok ikke tilbage på skærmen lige med det samme.

Se også: Ashton Kutcher erstatter Charlie Sheen i “Two and a Half Men”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 XuN 10 år siden

Giv warlocken hvad han vil have!!!!
Gravatar

#2 Silver666 10 år siden

Charlie Sheen er kanon
men han burde få styr på sig selv og sit misbrug inden vender tilbage på skærmen.
Gravatar

#3 Baby Strong 10 år siden

WINNING !!!
Gravatar

#4 HonoDelLoce 10 år siden

Han kunne jo lige sige wupti og tage røven på hele verden, hvis han lavede en drama-serie om en præst, hans kone og deres syv børn..!
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#5 kristoffer w. l. 10 år siden

det ville da være rigtigt fedt, men håber at han får lidt styr på sig selv inden de starter, så det ikke også fucker op, det var fandme ægerligt med two and a half men og jeg frygter det værste for de kommende afsnit med kutcher, det er aldrig godt at skifte hovedroller ud i en serie som denne, de burde nok hellere lukke ned.... men nu må vi se

Skriv ny kommentar: