Fortsættelsen til den svenske klassiker “Mit liv som hund”, der satte gang i instruktør Lasse Hallströms internationale karriere og indbragte ham to Oscar-nomineringer for henholdsvis bedste instruktør og bedste manuskript, er nu efter mange års overvejelser og spekulationer officielt på vej.

“My Father, His Son” er titlen på filmen, der er en filmatisering af forfatteren Reidar Jönssons opfølger fra 1988, der på dansk blev udgivet som “En hund begravet”. Fortsættelsen følger igen den unge dreng Ingemar, der nu er fyldt 15 år og tager med skib fra Sverige til Cuba.

Optagelserne er sat til at begynde til næste år, men Hallström vil ikke kunne findes i instruktørstolen. I stedet skal en anden svensker, Daniel Fridell (“Sig du elsker mig”) instruere filmen, der hovedsageligt vil blive engelsksproget, og som forventes klar til en premiere i slutningen af 2010 eller i starten af 2011. Endnu er ingen skuespillere fundet.

Jönsson har sammen med sin amerikanske kone Donna Matson skrevet manus til filmen, der forventes at få et budget på mellem 50-60 mio. svenske kroner svarende til ca. 34-40 mio. danske kroner.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: