Angelina Jolie, der havde den kvindelige hovedrolle i actionhittet “Wanted” fra 2008, har tidligere slået fast, at hun på ingen måde var interesseret i at vende tilbage i efterfølgeren.

Se også: Fortsættelse til “Wanted” er stadig undervejs.

Det lader nu til, at filmstudiet har valgt at acceptere dette, da “Wanted 2” ikke længere kommer til at inkludere hendes karakter, men i stedet en ny kvinde, som James McAvoys karakter får til opgave at træne op, ligesom Jolie selv trænede ham.

Det er manuskriptforfatter Derek Haas, der kan udtale sig om ændringen. Haas kan derudover også bekræfte, at filmens tidslinje vil følge virkeligheden, hvorfor vi altså kommer til at se McAvoys karakter fire-fem år efter hændelserne i “Wanted”, og hvor han er i sit liv nu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Jimmbo 10 år siden

Åh gud. Hvorfor kan de ikke bare lade den forfærdelige film dø ud. Hvorfor lave en to'er..?
Gravatar

#2 Bruno 10 år siden

Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 Mr AC 10 år siden

Tror mere den film trænger til en nyfortolkning frem for en fortsættelse... den havde nogle gode øjeblikke, men i min mening var der for mange steder som ikke rigtigt fungerede.


Det er måske også lidt vanskeligt at få Angelinas karakter tilbage eftersom hun ikke overlevede. På den anden side så har Hollywood gjort mange mærkelige krumspring i netop sådanne situationer.


Hvis de endelig skal forsøge at starte en ny franchise op, så vil jeg hellere se en fortsættelse til "Push".
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#4 David Munch 10 år siden

Synes personligt den var udemærket, og Jolie var nok det svageste i filmen... Vil gerne se en toer.
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 10 år siden

#4 Helt enig... ville sikkert give filmen 6/10, og Jolie var bestemt ganske malplaceret i filmen med hendes sære præstation. Jeg snupper også gerne to'eren, og håber på god underholdning i denne omgang også.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 Juiceren 10 år siden

#3
+1 på Push efterfølger!
Gravatar

#7 Riqon 10 år siden

Af diverse rendyrkede popkornsfilm jeg har været inde og se i biffen, så var Wanted bestemt i den bedre ende med sine lidt tåbelige, men unikke indfald. Kunne da godt finde på at se 2'eren på blu-ray ved lejlighed.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Skovstur 10 år siden

Gad godt se en ny version, der fulgte tegneserien lidt bedre. Se det ville pumpe nyt blod i superhelte genren.
-
"I always tell the truth. Even when I lie"
Gravatar

#9 Kredepops 10 år siden

Jeg var godt underholdt og ser frem til en 2'er :) Tegneserien er fed, men egner sig måske ikke i så høj grad til filmatisering i ren form. Filmen er en fantastisk fortolkning som vinder meget ved gensyn på BD.

Push fandt jeg dog extremt kedelig og ujævn. X-men light.
Gravatar

#10 moulder666 10 år siden

Jeg var ok underholdt af Wanted, og kan da også godt holde til en omgang mere. Det eneste, der virkelig var malplaceret i den film var Angelinas rolle som sexsymbol - i mine øjne virkede det helt skævt!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: