I april forlød det, at Kristen Stewart skulle have mødtes med “Wanted”-instruktøren Timur Bekmambetov for at diskutere muligheden for, at hun kunne medvirke i “Wanted 2”, nu da Angelina Jolie havde valgt at droppe filmen.

Se også: ”Wanted 2″ droppet efter Angelina Jolies exit?

Om mødet nogensinde har fundet sted er endnu ikke blevet bekræftet, men Stewart kan nu fortælle, at hun med glæde vil medvirke i “Wanted 2”, hvis muligheden skulle byde sig.

”Ville jeg lave den? Ja, helt sikkert, så længe den var god,” siger “Twilight”-stjernen, der også er fan af den første film.

”‘Wanted’ var en fed film – James McAvoy gør filmen anderledes end de fleste andre actionfilm, idet han er en rigtig fyr, og jeg synes, at de fleste actionfilm mangler det,” siger hun.

Den første “Wanted” blev generelt pænt modtaget af anmelderne. Filmz’ biografanmelder gav filmen 4 stjerner og skrev, at filmen ”er en hysterisk hyperfortælling, hvor plot og handlingsfremdrift kun tjener stilistiske formål.”

Da den udkom på Blu-ray, var Filmz’ Blu-ray-anmelder Johan Albrechtsen (The Insider) endnu mere begejstret. Han gav filmen 5 stjerner og skrev bl.a., at “Wanted” ”er en af nyere tids absolut bedste actionfilm – fuldstændig overgearet og uimodståelig.”

Klik her for at læse flere nyheder om “Wanted 2″.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Wookien 13 år siden

Jeg fandt den kedelig, fjollet og overfladisk. Fjollet computer animation. :) Måske er jeg over den alder hvor "nåårh hvor saaajtt"-værdien i film, ikke spiller ind mere.

På den anden side var jeg ret glad for Iron Man 1 og 2 :P
Gravatar

#2 PJP 13 år siden

mmm... nej... nææææ nej.. Kristen Stewart is NOT A ACTION WOMAN!
Gravatar

#3 filmz-Claudius 13 år siden

#1

Enig. Wanted suttede numse og var tåbelig. Jeg synes egentlig, den havde nogle interessante idéer, men fik overhovedet ikke brugt dem til noget spændende, så det endte med ren undskyldning for overdrevent action-nonsens, der åbenlyst kun kan laves i computeren.

Men for min skyld må de da gerne køre ud over afgrunden for fuld fart i en nr. 2. Så slipper vi da for nr. 3. Jeg fatter så stadig ikke, hvordan Stewart kan "overtage" Jolies rolle i betragtning af, hvordan hun endte i den første film. Men Wanted gav i forvejen ikke for meget mening, så...
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#4 Bummerten 13 år siden

Kan heller ikke se den store interesse for filmen, men jeg har dog valgt ikke at se den, da jeg ved den ikke falder i min smag. Ved ikke lige hvor meget den udtalelse kan bruges til :D

Kirsten Stewart er da okay i nogle af hendes roller. Så The Runaways forleden, og der var hun sådan set meget god. Er bare rimlig irriterende at så snart man ser hendes navn, ansigt, "touching the hair"-move (billedet) tænker man straks Twilight.
Måske er det bare mig.
Gravatar

#5 Batsy 13 år siden

Jeg syndes filmen, var bedere end de platte film som transformeres 1-2, bad boys 2, og andre film
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 zamm- 13 år siden

Lad mig læse det sådan, at Stewart overtager en anden rolle end Jolies, nu når
Jolies karakter døde i 1'eren


Men Stewart som action-babe... ahh... tjooo.. aahh, det ved jeg nu ikke! Det kunne måske godt gå an, i hvert fald vil jeg hellere se hende i sådan en film frem for Twilight *brækker mig*!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#7 Highland Park 13 år siden

#6: De kan jo bare lave en "The Descent"-agtig finte, så
hun overlever alligevel. Alternativt kan de bare afsløre, at hun havde guffet en pokkers masse af deres helbredende stearin i sig, inden hun gik sin skæbne i møde.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#8 simonselvfed 13 år siden

1'eren var ringe...
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#9 Eat this 13 år siden

Twilight stjerner skal ikke lave andet end Twilight film.

Men ok Wanted er alligevel noget lort ;-)
Gravatar

#10 Jach 13 år siden

#2 Enig hun hører sku ikke til der.

#3 Den er ellers ikke så svær at forstå.

#6 Forkert forstået.
De vil besætte en rolle til en død karakter sikkert med den klassiske tvilling ide eller anden metode.


Synes nu Wanted var en fed film, selvom den var langt fra realistisk så er den jo baseret på en tegneserie og det er sjældent de er realistiske, og der var meget action hvilket jeg synes var en rigelig mængde af og var fedt at se.

Åbenbart populært at havde filmen ligesom det Tom Cruise pjat, og så uden forklaring.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: