Gravatar

#1 nolzen 7 måneder siden

Er lige kommet ud af biffen. Hold da op en skuffelse. Jeg havde ikke forventet noget fantastisk men ikke ligefrem det der!

Jasmin som feminist. Ja selvfølgelig er hun det. Unødvendigt. Desuden overspiller Naomi Scott helt vildt i visse scener.

Marwan Kenzari er for ung og på ingen måde skræmmende som Jafar. Der ligger så meget i udseende, lyssætning og stemmeføring i den oprindelige figur. Han var irriterende. Ikke skræmmende.

Der er så mange steder hvor man kunne udnytte CGI men ikke har gjort det. Jeg sad og ventede på flyvescenen ud af hulen. En scene jeg den dag idag stadig kan huske fra da jeg så tegnefilmen i biografen. Eller da Jafar forvandler sig til en kæmpe slange. Men nej da. Men kan være at pengene blev brugt på Genie.

Og sangene. Åh gud. Jasmin skal ikke have en sang om at hun ikke vil tie stille i en slags Let It Go / se på mig 2. Stop det. Men lad også være med at lave om på gode sange. Nej Oscar vindende sange. De eneste jeg synes der var okay var Arabian Nights og Prince Ali.

Men alt i alt en forfærdelig filmoplevelse.

Skriv ny kommentar: