På kommentarsporet udtrykker Paul Anderson ærgrelse over, at man ikke længere kan bygge en film op på samme måde, som Scott gjorde det med “Alien”, fordi publikum ikke længere har tålmodighed til karaktertegning og stemningsopbygning. Der må med andre ord gemme sig nogle inkompetente instruktører derude et eller andet sted, som ikke ved, hvordan man laver kvalitetsfilm, men bare langer den ene indholdsløse actionfiasko efter den anden over disken. Nogen som bidrager til en udvikling, hvor genrefilm bare bliver dårligere og dårligere. Hvis man så bare kunne udpege disse rådne æbler for Anderson, så han kunne skaffe dem af vejen og lave de film, som han mener vi fortjener, ville fremtiden med garanti se meget lysere ud for alle filmelskere. Men den – ligesom dvd’en – køber vi ikke.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#41 mimic 19 år siden

fatter stadig ik en hat af hva i har imod skuespillet i avp, jeg ser rigtig mange film og er stor film fan, men synes ik der var det fjerneste i vejen med skuespillet i avp, der var ingen steder i avp hvor dialogerne og det de sagde så ud som om det lige var fra manu, ligesom i de nye star wars, og kunne nu godt lide historien i avp, faktisk ret fed, og den viser også en god grund hvorfor the company i de gamle alien film er efter de aliens, fordi de sikkert har fundet resterne af det som skete i avp, og ved at det findes ude i rummet.
Gravatar

#42 filmz-Bruce 19 år siden

#41 Har på fornemmelsen, at det meste hvad der kan siges om AvP er blevet sagt og det nytter ikke at tærske så meget langhalm i døde dyr uden at kaste med sten i glashuse og præsten overpisser sig selv i en tom tønde med for mange kokke.

Kan slutte af med lidt statistik

Alien:
Rottentomatoes: 100% (44 gode af 44) - Metacritic: 83%

Aliens:
Rottentomatoes: 100% (28 af 28) - Metacritic: -

Alien 3:
Rottentomatoes: 33% (9 gode af 27) - Metacritic: -

Alien Resurrection
Rottentomatoes: 53% (29 gode af 55) - Metacritic: 63%

Alien vs. Predator
Rottentomatoes: 22% (26 gode af 118) - Metacritic: 29%

Vi lader den lige stå et øjeblik!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#43 mimic 19 år siden

en anden statistik mester, avp tjente godt i bio, avp har tjent rigtig godt på vhs og dvd og leje video, så gå ind og leg med dine tarentino action figurere i stedet for at spillet dum. Online statistiker kan man ik renge med, det sku ik mange som gidder gå ind og bruge tid på at skrive deres mening, som sagt før alle dem som jeg kender og har snakket med om avp, blev underholdt godt og grundigt, ingen sagde noget dårlig om den undtagen at den var lidt for kort. Men hvis vi nu begyndte at snakke om tarentino film, som jeg har gjort lidt for at finde deres mening om dem, siger de generalt er de er ret kedelige. Men ja hver sin smag, men derfor er det ingen grund til at hakke ned sådan på avp, når der intet af de i siger som noget dårlig om den som overhovedet passer.
Gravatar

#44 filmz-Bruce 19 år siden

#43 Jeg tror også jeg lader din kommentar stå alene.

Eet af de sjældne øjeblikke, hvor man ikke behøver at argumentere :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#45 mimic 19 år siden

44, i følge din profil skulle man tro du bare var lidt mere fornuftig og moden.
Gravatar

#46 Jay El 19 år siden

#45 Det er vist dig der mangler fornuften og modenheden.

så gå ind og leg med dine tarentino action figurere i stedet for at spillet dum.

Hvis man vil tages alvorligt, så bør man ikke dizze de andre brugere.
Gravatar

#47 filmz-Kadann 19 år siden

#43 -

Bare fordi en film kan hive lidt penge ind på kontoen, gør den ikke automatisk til et mesterværk. Selv film som "Glitter" og "Gigli" har tjent penge, men de ligger stadig på hitlisterne over de dårligste film i verden.

Det viser jo bare at man ikke behøver at lave kvalitet, så længe man er en god sælger og kan overbevise folk om at lort på dåse er kunst.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#48 mimic 19 år siden

avp er den bedst tjente alien og predator film, og ja derfor kan filmen godt være dårlig, men vilket den ik er, kun på nettet jeg har hørt folk klage over den..
Gravatar

#49 JannikAnd 19 år siden

#48

Men foruden nettet, hvor snakker du så med et fornuftigt filmpublikum!?
Gravatar

#50 mimic 19 år siden

49, venner, bekendte, skole og arbejds bekendte, som sagt hver sin mening, men fordi i ik kan lide den behøver i jo ikke at sætte den i kategorien over de dårligste film, når den langt fra er det, ligemeget hvor meget i siger imod det her, har avp en ret fed baggrundshistorie, og det med at det ikke kan lade sig gøre med pyramiderne i virkeligheden, ved egentlig kun dem som interresere sig for sådan noget, og nu er det jo også sci fi, så derfor behøver det ik være virkelig, filmen havde udæmærket skuespil og skuespiller, synes selv sanaa lathan var en god ripley slags afløser, selvom der kun er en ripley, lance henrisken charecter var ret fedt at han var med i avp så det var en slags prequal til alien filmene, og det virkede.

Skriv ny kommentar: