Gravatar

#21 Pistolprinsen 3 måneder siden

Var inde og se den i går...
Tynd, 'set mange gange før', forudsigelig historie, men ganske gode special effects og action, og underholdning.
4/6 Stjerner.
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#22 Emjoh 3 måneder siden

Hvem har dog godkendt denne anmeldelse? (hvis man da kan kalde den dét). Jeg får intet som helst brugbar information her. Din tekst er intet værd og slet ikke som anmeldelse. Jeg har stadig lyst til at se filmen, fordi jeg ikke er blevet klogere af din 'anmeldelse'. Du er altså nødt til lige at tænke lidt over, hvad anmelders opgave er, og hvordan du kan udtrykke den kritik, som du har. Det eneste, man kan udlede af din anmeldelse er, at du ikke kan lide filmen - fair nok. - Men du forklarer dig ikke specielt godt. Det hjælper at tage nogle eksempler frem, argumentere og begrunde. Du skal også lige have din struktur på plads - du burde nok faktisk vende din tekst om og begynde med dit resumé, så der er et eller andet brugbart at hente, før du begynder din meningsløse rant uden belæg. Så spilder vi mindre tid og kan stoppe med at læse halvvejs. #21 giver faktisk en mere brugbar anmeldelse på 1,5 linje.
Gravatar

#23 godspeed 3 måneder siden

Det er en ren Thomas "Tyndskid" Treo anmeldelse.

Arrogancen, ligegyldigheden og den mangel af objektivitet den er skrevet med er virkelig under lavmål.

Engang var Filmz.dk et rigtigt fedt site, med gode saglige anmeldelser, fede news, et sted man loggede ind flere gange om dagen grundet indholdet og kvaliteten.

En skygge blot i dag, og Morten Vejlgaard´s usaglige og nedgørende anmeldelser er da lige det sidste søm i kisten!

Hvis han ikke formår mere, burde han ikke skrive anmeldelser.

Men kan man ikke skabe rammen for sidst nævnte, så er det her jo også en måde at få noget omtale på.

Heldigvis findes der nu flere andre danske sites der løfter opgaven meget bedre.

Sites der giver objektive, kritiske og sagligt fede anmeldelser. Smag er ikke ens, bevares, det er kun godt.

Men måden man fanger læserne på og presenterer en anmeldelse, er bestemt ikke lige meget.

Og der kan Morten Vejlgaard kun koste dette site bruger og besøg!
Gravatar

#24 Johnny42 3 måneder siden

Wow hvor svært kan det være at fatte, det er cyborgs og de har deres egen måde at nedbryde fødevarer på. Det er IKKE nødvendigt at forklare.

Jeg vil sige at denne film er fuldt på højde eller bedre end de blockbusters der udkom sidste år(hvilket måske også siger at sidste år var fattig på de rigtig gode film med de store budgetter), og håber at vi får mere.
Gravatar

#25 Sebastian Salling Kierkegaard 3 måneder siden

Skal se den på søndag med en ven. Håber ikke den er så dårlig, som du påstår. Jeg har nu aldrig læst en anmeldelse, som handlede om cyborgs og lukum. Meget grineren!
Gravatar

#26 Alex- 2 måneder siden

Én stjerne? Seriøst? Dermed ligger du den i kategori med de dårligste film nogensinde? Usmagelig tilgang for at sige det mildt. Effekterne alene bør trække den op derfra. Jeg er netop kommet hjem fra biografen efter at have set den, godt at jeg som altid ikke lyttede til Filmz. Jeg var glimrende underholdt, havde lidt skønshedsfejl hist og pist, men én stjerne? Styr dig lige.
Gravatar

#27 blaznee 2 måneder siden

Magen til dårlig skrevet anmeldelse skal man lede længe efter. Her virker det som om anmelderen bare er sur og bitter over en komplet uvæsentlig detalje og så derfra bare hader alt.
Det er usagligt og dårlig stil at poste en sådan anmeldelse der på ingen måde snakker om filmens indhold.
Jeg så den i går, og jeg er ikke nemt imponeret, men jeg kan godt overse at en cyborg spiser mad (selvom jeg tænkte den samme tanke som anmelderen), men jeg vil alligevel rate den klart 5/5..

Skriv ny kommentar: