“Apocalypto” er tydeligvis præget af historiske misforståelser, om end der ikke bør kimses af underholdsningsværdien. Tempoet er ganske vist ujævnt, men de periodevise intense og actionfyldte sekvenser tjener til gengæld til filmens ære og suppleres på glimrende vis af en bundsolid billedside og en tilsvarende stærk lydside.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-vassago 15 år siden

Info fra Scanbox:

APOCALYPTO giver problemer for nogle DVD-optagere.

Problemet drejer sig om et interview med Mel Gibson, der ligger som en PDF-fil på DVD-udgivelsen af Apocalypto.
Problemerne med afspilningen er hovedsagelig gældende for nogle typer DVD-optagere.

Scanbox er i dialog med producenterne af de DVD-afspillerne/optagere, så der kan blive lavet opdateringer til disse.
Der er rapporteret problemer med følgende typer:

Philips: modell 3305, 3360, 3365 og 3450
LG: RH199H, RH-7500 og DBRH-190

Erstatnings DVD'er er under produktion, og vil være tilgængelige i løbet af kort tid.

De som har haft problemer, bedes kontakte Scanbox Entertainment på tlf. 89282800.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#12 chandler75 15 år siden

Ok, det forklarer nok hvorfor den ikke kunne afspilles på min fars DVD-optager. Den hoppede direkte ind i noget kode-noget.

Han var godt irriteret, indtil jeg foreslog, at han prøvede min lillesøsters 300-kroners afspiller, og der fungerede den fint (udover - da jeg spurgte ham, hvad han syntes om filmen, svarede han, at den var udmærket, men at det var irriterende, at der var to mænd, der sad og snakkede og grinte ind over. Det syntes han var dybt belastende. Jeg måtte jo så forklare ham, at der var noget, der hed kommentarspor... (som han åbenbart fik slået fra ved at klikke febrilsk på alle remotens knapper...).
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#13 davenport 15 år siden

LOL :D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#14 icetea 15 år siden

#12 Haha nice one :P
Gravatar

#15 jessup 15 år siden

#12 LOL
This is just until June
Gravatar

#16 filmz-vassago 15 år siden

Jeg sad lige og skulle se teasertraileren til filmnen igen, havde jo hørt at der var et subliminalt billede af selveste Gibson i den - hvilket der også var.

Men da jeg sad og stirrede på traileren, opdagede jeg at langt de fleste af klippene overhovedet ikke var med i filmen - det er måske ikke så mærkeligt, men flere af skuespillerne var ikke dem fra filmen? Det har jeg sgu aldrig set før.

http://www.apple.com/trailers/touchstone/apocalypt...
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#17 BN 13 år siden

Så denne film af Mel Gibson for første gang her til aften.

Der er tale om bundsolid underholdning. Efter min mening er der ikke noget budskab i filmen. Angrebet på lejren, hvor der sker begås overgreb på indbyggerne og sker vilkårlige drab, sammen med den lange tur gennem mayaernes rige, gav mig ganske vist associationer til såvel negerslaveriet som diverse folkedrab og religiøst betingede forbrydelser, der er begået gennem de seneste tre århundreder. ... Men filmen er og bliver ikke andet end en god spændingsfilm om flugt og overlevelse, hvilket i sig selv også kan være meget godt, ja, tilstrækkeligt.

Mens jeg så den, sagde jeg med karakteren 5/6 på læberne, fordi filmen er meget imponerende rent visuelt, ja, næsten overvældende. (Billederne af skove, floder og bjerge er nogle af de flotteste - og følelsen af at være tilstede sammen med personerne midt i skovene den stærkeste - siden 'The Last of the Mohicans'.) Og desuden er det virkelig en medrivende historie, hvor jeg bestemt ikke var sikker på det endelige udfald, når nu
man har 'Braveheart' i tanke
, og når man i øvrigt ser på
hvor mange der må lade livet undervejs.


Men fordi filmen egentlig ikke har nogen særlig dybde i hverken personskildring (man ved ikke meget om nogen af karakterne) eller fortælling (plottet er uhyre enkelt), vil jeg "kun" give den 4/6 (dog med en pil opad).
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: