Længe inden udgivelsen var “Basic Instinct 2” allerede berygtet for sine løsslupne sexscener, der ikke desto mindre måtte falde for censurkniven. Resultatet er at der reelt er mindre sex i denne film end den første (der kommer utvivlsomt en ucensureret version på dvd senere). Handlingen udvikler sig fra søgt til forvrøvlet, for til sidst at være komplet latterlig, men det gør ikke så meget, for filmen er alligevel så overgearet at det er umuligt at tage historien alvorligt. Til gengæld er den heller ikke decideret kedelig og den er unægteligt meget flot filmet af et kamera der konstant finder falliske objekter. Blandt andet en miniature model af Big Ben som Stone konstant holder i hånden. Senere bliver den knust under en fod – det er da kontant symbolik.

Som en spændingsthriller er “Basic Instinct 2” ret tam og selvom sexscenerne ikke er noget særligt, så distraherer de i det mindste tilskueren fra handlingen, der er så våset at man tror det er løgn. I sidste ende havde alle parter nok været bedre tjent med, at den gamle heks havde endt sin karriere på bunden af Themsen.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 squee 17 år siden

Se, det kunne man jo ligesom gætte sig til, men selv dårlige film sælger...
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#2 Outbound Sith 17 år siden

Spild. Af. Tid! (Og. Penge!) :P
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#3 thomas040 17 år siden

glæder mig til at høre hvad de har gjort med goldsmiths musik
Failure is a zero out.
Gravatar

#4 Patriarch 17 år siden

#3

Det er nok det jeg frygter mest :D
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#5 Michael Andersen 17 år siden

Sidder lige nu og lytter til soundtracket :) Hovedtemaet er stort set det eneste af Goldsmiths musik fra 1992 som går igen, men John Murphys adaption er rimelig uinspirerende, og selv om resten af Murphys musik er fint nok er det uden Goldsmith-scorets forførende og intelligente kvaliteter, som mere eller mindre var hovedårsagen til at man troede på at Catherine Tramell var klog nok til at være farlig.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#6 squee 17 år siden

Filmen har lige scoret 1/6 stjerner hos Ekstra Bladet - fantastisk!
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#7 thomas040 17 år siden

#5 hvor har du soundtracket fra? allerede...
Failure is a zero out.
Gravatar

#8 Michael Andersen 17 år siden

#7 Jeg har købt det hos producenten La La Land Records, hvor man oven i prisen kunne (og indtil videre stadig kan) få cd'en autograferet af komponisten.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#9 thomas040 17 år siden

hmm.... de spiller ikke jerry temaerne lige så fortræffeligt som den originale indspilning, og "orgasme" sekvenses på sitet, virker lidt apbrupt...
Failure is a zero out.
Gravatar

#10 filmz-Is 17 år siden

Underlig film......
En fiasko

Skriv ny kommentar: