Robert Zemickis’ “Beowulf” tager udgangspunkt i det angelsaksiske heltedigt af samme navn. Alligevel er det for underholdningsværdien og for de velkoreograferede og flot animerede actionsekvenser frem for det oldhistoriske islæt, filmen høster sit velfortjente omdømme. Fortællingen i sig selv lægger sig i forlængelse af beslægtede film inden for genren, og klicheerne ligger da også ophobet i de gumpetunge dialoger, mens instruktøren dog får vist vovemod og en kulturel forståelse i nuancerne og imellem linjerne.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Ash 15 år siden

Ret middelmådig film! Den er ganske imponerende at kigge på, men historien er tam, det samme kan for det meste siges om dialogen, og for den sags skyld resten af filmen... Jeg var ret skuffet, da jeg havde set den...

3/6
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

Helt enig med #1, filmen er middelmådig.

Karakteropbygning er der næsten intet af, så man kommer aldrig ind på livet af personerne i filmen. Det store spring i tid, er i øvrigt også noget kikset.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 nygaardpetersen 15 år siden

Mega skuffelse 2/6
Gravatar

#4 filmz-Bruce 15 år siden

Var godt underholdt af den blodige dir.cut udgave og så giver det nok lidt ekstra, at billede og lyd er i topklasse på HD DVD'en. Kan godt lide ovet-the-top macho atmosfæren i den.

4/6
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 moulder666 15 år siden

Rendyrket underholdning - men der var nu ikke så meget i den - hvis det endelig skal være hjernedød underholdning, kunne de have skævet lidt til "300", som jeg til enhver tid ville foretrække.

Men ganske hæderlig underholdning - 3-4 stykker ud af 6!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 filmz-Erlingur666 15 år siden

har kun set lidt af den. Men det er snart min føselsdag og jeg vil bare spørge er beowulf en mega splatter film eller kun lidt splatter film agtigt.
Gravatar

#7 filmz-Bruce 15 år siden

#6 Directors Cut er meget splatter. Den almindelige kan jeg ikke udtale mig om!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 filmz-Erlingur666 15 år siden

endlig har jeg fået den set. Syndes den er fin nok 4 stjerner herfra. Ja den er blodig meget

Skriv ny kommentar: