Gravatar

#1 Screeneye 5 måneder siden

Andre første reaktioner på nettet ligger på 5/5 - så formentlig som altid.. smag og behag
Gravatar

#2 MadsRasmussen 5 måneder siden

Kunne ikke være mere uenig med anmeldelsen. Det er lige præcis pointen med filmen, at der reelt ikke er noget valg. Det er igen en af Black mirror universets samfundskritiske pointer, ligesom i serien. Selve pointen er så hvad den er. Om mennesker bliver kontrolleret af staten, og vi bliver tvunget ned i en kontrolleret bane, skal jeg ikke gør mig klog på.

Hvis man forsætter i filmen indtil man bliver tvunget til rulletekster, bliver der nævnt flere gange, at spilleren reelt ikke har noget valg, og slutningen ender på samme måde (igesom det næsten er gældende i filmen). Det bliver understreget, men man håber alligevel, at man kan ændre skæbnen for den unge mand, dog ender den som den gør, og det har en charme. Den parallele oplevelse man har sammen med hovedrollen er så fed!

Havde den bedste oplevelse med at se filmen, og fik selv åbenbaringen, at jeg heller ikke havde noget at gøre med slutningen ift hvad jeg valgte, hvilket præcis var det fede i filmen, og som gør den så god. Hver sin smag, men jeg tror, at hvis man forstår (subjektivt) filmen som jeg gør, så er det en sindssyg spændende og anderledes måde at se film på. 5/5
Gravatar

#3 Justin 5 måneder siden

Sure anmelderer plejer at være et godt tegn, nu skal jeg helt sikkert se den
Gravatar

#4 Mejse 5 måneder siden

det er da en meget sjov måde at bruge det på, hvor det ingen betydning har, men alligevel stor betydning, som en del af black mirror universet skuffer den lidt for mig, men er også ret glad for serien :D
Gravatar

#5 SublimeKen 5 måneder siden

1 stjerne er latterligt. Men kan godt nikke genkendende til irritationensmomentet. Læste lige det her på en cnet.com

"Bandersnatch has more than 1 trillion possible permutations of its story, but the piece has "five main endings" that viewers can eventually end up with, according to Netflix"

Det der irriterer mig er at jeg føler mig nødsaget til at gå igennem filmen flere gange nu, for at se de 5 slutninger. Om de alle ender med en deprimerende slutning er lidt ligegyldigt for mig, så længe de er forskellige. Synes ideen og konceptet er interessant nok i sig selv, men nogle gange foretrækker jeg det simple, fordi jeg er ikke typen der gider at gå igennem det samme igen flere gange bare for at se hvad forskellen er. Er træt af det i spil og på ekstra materialer på Blu-Rays, for kan ikke styre mig selv og ender med at spilde en masse tid pga min nysgerrighed, en nysgerrighed som altid bliver skuffet alligevel.

Nu må vi se. Er lige gået igang med den. Kan være den rent faktisk overrasker, hvor andre lignende interaktive film, serier og mest ekstra materiale på blu-ray og dvd'er, har skuffet. Ja selv de fleste ligegyldige valg man får i spil som fx Red Dead Redemption 2.
Gravatar

#6 Justin 5 måneder siden

“Bandersnatch has more than 1 trillion possible permutation”
Det tror jeg ikke på, når jeg siger ja, til at blive og lave spillet hos det der firma, så kører filmen bare i ring som om de ikke har lavet den valgmulighed
Gravatar

#7 SublimeKen 5 måneder siden

#6

Tænker også det er overdrivelse fra deres side, for at understrege deres pointe. Altså bare tanken i sig selv virker umulig. Så skulle skuespillerne have indspillet 1 trillion forskellige scener.

Men der er forskellige slutninger. Hvis du ser filmen igennem uden at tage nogle valg overhovedet, så får du alle slutninger afsløret.
Gravatar

#8 Justin 5 måneder siden

#7
Det jeg fik set at filmen var der 2 ekstra scener de havde optaget

Men når man allerede ved første valgmulighed der havde betydning for filmen opdager at de kun har opdaget den ene mulighed, så gætter jeg på at de ikke har optaget særligt mange ekstra scener

Og desværre er de allerede ved at dræbe denne måde at se film på, at bruge nye måder at se film på useriøst var netop hvad der gjorde 3D upopulær
Gravatar

#9 Mejse 5 måneder siden

#8 du har jo totalt misset pointen, ved at de har brugt den valgmulighed :(
Gravatar

#10 IsaB 5 måneder siden

Jeg mener, at hele ideen om de mange forskellige variationer af slutninger, er det der gør filmen interessant at se. Man kommer i tvivl om filmen gør dig forvirret eller om det er dig, der gør Stefan forvirret.
Man danner lidt efter lidt sit eget kort i hovedet over de konsekvenser dine valg har for filmens endelige slutning.

Det nytter ikke helt noget at klage over, at man ikke finder frem til en lykkelig slutning, men snarere en lang stribe deprimerede.
Black Mirror er bare generelt ikke spækket med “feel-good” moments, så jeg mener at “Bandersnatch” passer meget godt ind i Black Mirror som helhed.

Skriv ny kommentar: