Hvis “The Bourne Ultimatum” ender med at være Bourne-sagaens endelige kapitel, vil det være en værdig svanesang. Filmen har ikke den samme emotionelle slagkraft som “Bourne duellen”, men “The Bourne Ultimatum” er en ekstremt velproduceret og næsten ulidelig intens thriller. Filmen ser simpelthen fantastisk ud på HD-DVD og lyder næsten lige så godt, og både kvantiteten og kvaliteten af ekstramaterialet er høj. Er man fan, er udgivelsen et must.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 BN 16 år siden

især det semi-romantiske forhold mellem Bourne og hans tidligere kollega Nicky Parsons virker påklistret og utroværdigt.


Eftersom det netop ikke er et romantisk forhold, har jeg ret svært ved at se nogetsomhelst påklistret ved det. Der sker jo aldrig mellem de to. Nej, der er ikke engang optræk til noget.

Da Marie med en antydning fortæller Bourne, at hun har haft følelser for ham engang, kigger Bourne fuldstændig uforstående på hende med et aldeles blankt, følelsesløst udtryk i blikket. Og da Bourne senere kigger på Nicky der er ved at farve hår, er det Marie han tænker på.

Muligheden for at de to MÅSKE kan finde sammen, er antydet i filmens andensidste hvor Nicky smiler ved nyheden om at Bourne's lig ikke er blevet fundet.
Det er dog ikke noget filmens handling beskæftiger sig det mindste smule med, og derfor kan det vist næppe siges at være påklistret.

Forud for biografpremieren havde et par andre anmeldere givet mig det samme indtryk som man kunne få af din nye anmeldelse. Derfor var det noget af en overraskelse at se filmen og konstatere at den påståede romance, semi eller ej, var ikke-eksisterende i filmen. Jeg sagde faktisk hele filmen igennem og ventede - som følge af disse anmeldelser - på at der skulle komme et ømt ord eller kys mellem Bourne og Nicky. :-)

Godt at der ikke gjorde.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#2 BN 16 år siden

rettelser til #1:

"Der sker jo aldrig NOGET mellem de to."

"sagde og ventede" = sad og ventede
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 filmz-Kadann 16 år siden

Er der virkelig "kun" et DD+ lydspor på? Det er da en kende skuffende, i forhold til den amerikanske udgivelse der kan prale af et Dolby TrueHD.

Ligemeget hvad, glæder jeg mig til at se det sidste afsnit af Bourne-trilogien, når Post Danmark får taget sig sammen til at aflevere den til mig.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 filmz-Erlingur666 16 år siden

filmen er barer fed. håber den er pakke ind i gavepapir 6/6
Gravatar

#5 filmz-Is 16 år siden

Enig med karakteren til selve filmen... men efter min mening er Bourne Ultimatum helt klart den bedste i trilogien!
Gravatar

#6 filmz-DocDoom 16 år siden

#5: Du mener Supremacy :-)
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#7 filmz-Is 16 år siden

5#
Supremacy god, men den er derimod også lidt rodet... Og kampscenen i Supremacy er bare HOVEDPINE!
Gravatar

#8 filmz-DocDoom 16 år siden

Du har en sart balancenerve :-)
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#9 The Insider 16 år siden

#3, yes, det er lidt ærgerligt. Overvejer også at erhverve den amerikanske udgivelse for at få TrueHD-lydsporet, som angiveligt skulle være en topkarakter værdigt.
War. War never changes.
Gravatar

#10 moulder666 16 år siden

Meget underholdende film - og jeg havde helt klart givet den 5/6 i stedet for 4/6, hvis ikke det var fordi jeg sad og blev direkte søsyg fra tid til anden! :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: