Gravatar

#1 Star Trek fever 2 uger siden

Ved ikke helt om det er en anmeldelse eller bare en gang mund diarre i Bays retning. Det er da ærgerligt at anmelderen ikke kan lide Bays Transformers, men på trods af det, skal det fylde anmeldelsen. Nuvel tror de første 5 har tjent sig så rigeligt ind, at Bay kan vise alverdens anmeldere sin strittende langfinger. Min interesse er dalet betragtelig, da anmeldere sjældent uddeler høje karakterer til andet end minimalistisk bras
Gravatar

#2 SverriJ 2 uger siden

Skal denne film ses som et reboot eller skal Bays film ses som at være i det samme univers, men noget som ikke er sket endnu?
Gravatar

#3 Justin 2 uger siden

#1
i det mindste får den 1 stjerne mere end den fik på Godmorgen Danmark
Gravatar

#4 Gorman 2 uger siden

# 1 En gentaget unuanceret holdning du fremlægger om anmeldere, synes jeg. At alt de kan lide er skidt og omvendt. Men bevares, det er så din holdning. Min interesse for filmen er lige steget fra 0 til 50% pba anmeldelsen - som i øvrigt støttes af Moovy og Stegelmann. Kunne være interessant at se hvad andre end larmende Bay kan få ud af konceptet.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Star Trek fever 2 uger siden

#4 Larmende Bay... Og du prædiker forudindtagethed?

Nuvel bliv da endelig trukket rundt som et lam af anmelderne
Gravatar

#6 Mejse 2 uger siden

#5 undskyld men du bliver da trukket lige så meget rundt som ham, du gør det bare omvendt men bygger lige så meget din interesse på film, baseret på anmeldelsen som han gør, bare til den anden side, der er ingen forskel :)

og at en er forudindtaget omkring bay betyder jo ikke at du ikke er forudindtaget, hele den måde at "forsvare" sig på er lidt fjollet :D

jeg glæder mig til at se den, og ja jeg kan godt lide bay film selvom de meget er larm og ja jeg ser frem til at se hvad andre kan få ud af samme univers, bay har lavet nogen underholdende film i universet, men lidt nyt blod kan ikke skade :D
Gravatar

#7 Justin 2 uger siden

#4
Nu plejer det at være en god regel ,af gode film får dårlige anmeldelser
Gravatar

#8 Gorman 2 uger siden

#5 og 6 “larmende Bay” er ikke en forudindtagethed, men en erfaring jeg har gjort mig ved at se alle Bays versioner af Transformers. Der er stor forskel, det regner jeg med I kan se. Hvis han lavede en helt ny type film, så ville jeg være nysgerrig på om han ændrede stil.

#7 nej det synes jeg ikke er en god regel i mit tilfælde. For mig er det er rigtigt i nogle tilfælde og forkert i andre - bl.a afhængig af smag. Så jeg læser derfor flere forskellige anmeldelser om film det interesserer mig for at danne mig et indtryk. Og nogle film vIL jeg bare se og så er anmeldelserne ligegyldige - i hvertfald indtil jeg selv har dannet mig et indtryk af filmen.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Mejse 2 uger siden

#8 er egentlig ligeglad med om det er en forudindtagethed eller ej :D alle har deres fordomme om skuespillere og instruktører, jeg ser da selv "larmende bay" som ganske passende, jeg ser det bare ikke nødvendigvis som noget negativt, det er jo derfor han har så stor succes og så meget had som han har, han laver en speciel type film, der sagtens kan betegnes som larmende, intet nødvendigvis negativt i det :)
Gravatar

#10 Gorman 2 uger siden

#9 nej ikke nødvendigvis noget negativt i det, smag og behag :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: