“Dance Flick” er en vederstyggelig film. En samling af usjove jokes, der aldrig på noget tidspunkt bliver vævet ind i nogen form for historie, og 83 minutter virker som ulidelig lang tid, når man er i så idiotisk selskab. Én stjerne er næsten for meget at give denne hån mod komediegenren, der giver en lyst til at kradse sine øjne ud og hælde cola i ørerne mens torturen står på.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 gi-jones 11 år siden

Det utrolige er vel at man til stadighed mener at verden har brug for den slags film. Hvis det var nødvendigt ville jeg med glæde betale for IKKE at behøve se den.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#2 filmz-aenima 11 år siden

Der var faktisk sjove spoof film ude, før Wayans brødrene besluttede sig for at bruge deres uendeligt ringe talent til at lave... af mangel på bedre ord: levende billeder. Alle forsøg på film jeg har set med dem - og det er desværre for mange, af grunde jeg ikke selv fatter - har været fordummende på et helt nyt niveau.
Hvis man vil lave en punchline, så hjælper det med en pointe. Hvis man laver en film, hjælper det med en idé.
Gravatar

#3 filmz-Filmnørden 11 år siden

Filmnørden anmelder: Dance Flick

SuperBrugsen på Sønder Boulevard i København er et supermarked, der sælger dagligvarer til lokale beboere. Man entrérer gennem et område med knaldtilbud på den ene side og cykler på den anden. Så snupper man en vogn eller en kurv og bevæger sig ind i butikken og handler ind, indtil man har fået nok. Så går man op til en af kasserne og giver varerne til en ekspedient, der sørger for at varernes stregkoder bliver læst. Herefter betaler man og går hjem.

Det fede ved SuperBrugsen på Sønder Boulevard er, at butikken har et ret stort udvalg, uden at der er en specifik varegruppe der stjæler al fokus. Hele butikken er ret godt disponeret. Det flow som butikken fører dig igennem som kunde er også rigtigt godt og fortjener ros. Du starter i frugt og grønt, hvilket altid gi'r en frisk og rar fornemmelse. Et godt startsted. Så går turen ellers gennem hardware til delikatessevarer til frysediskene til køleskabene og så er du i bunden af butikken. Alligevel er det et fåtal af områder du tvinges til at gå igennem. Derudover er butikken pæn og nydelig.

Man kan dog godt savne noget eksklusivtet. Altså, nogle varer man bare ikke lige kan finde andre steder. Det er jo trods alt en SUPER-Brugs - ikke bare en Brugs. Derudover er ekspedienterne ikke altid helt klare i spyttet når man spørger dem om hjælp eller vejledning, men så kan bestyreren altid hjælpe. En sjælden gang imellem kan ekspedienterne også godt være lidt langsomme til, at be’ om at få åbnet en ekstra kasse, hvis der er lang kø - men det er jo et klassisk og gennemgående problem for stort set alle danske supermarkeder. Alt i alt må Superbrugsen på Sønder Boulevard siges, at være et glimrende eksempel på stolt, dansk detailhandel.

Og hvorfor anmelder jeg så SuperBrugsen på Sønder Boulevard og ikke Dance Flick, som indlæggets titel ellers lægger op til? Ganske enkelt fordi den er så forbandet, jammerligt dårlig, at den absolut ikke skal ha' mere fokus end højst nødvendigt. Det eneste positive der er at sige om filmen er, at filmens hovedrolleindehaver, Shoshana Bush, er en nydelig ung dame at kigge på. Drop den og få overstået dine huslige indkøb i stedet - eksempelvis i SuperBrugsen på Sønder Boulevard i København.

Filmnørdens karakter (SuperBrugsen): **** 4/6
Et godt, men ikke prangende supermarked

Filmnørdens karakter (Dance Flick): * 1/6
Ulidelig og forfærdelig

http://www.filmnoerden.com/
Gravatar

#4 Petrescu 11 år siden

Spoof som genre toppede omkring Hot Shots. Anmelderen af denne film har min største sympati. Der burde være grænser for hvad man bør udsætte et menneske for og her kunne man godt sætte en Wayans-grænse. Den eneste film jeg kan holde ud af at se med denne absurd talentløse familie er "Last Boy Scout".

Men bunden er skam ikke nået endnu: Der kommer en "White Chicks II".
Gravatar

#5 inflector 11 år siden

#3 hehe god humor :)
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#6 Spanner 11 år siden

Peterescu (4) skrev:
Den eneste film jeg kan holde ud af at se med denne absurd talentløse familie er "Last Boy Scout"


Requiem for a Dream?
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#7 Dragon_Claw 11 år siden

Spanner (6) skrev:
Requiem for a Dream?


Og G.I. Joe?
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#8 Lord Beef Jerky 11 år siden

Mo' Money!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#9 Spanner 11 år siden

Dragon_Claw (7) skrev:
Og G.I. Joe?


Nej ikke "Og G.I. Joe"
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem

Skriv ny kommentar: