Visuelt er filmen en nydelse, og med en næsten John Fordsk ikonografi og et soundtrack, der lyder mere som Ennio Morricone end Randy Newman, får filmen en episk kvalitet, der bevidst virker komisk i kontrast til den fjollede historie og de skøre karakterer. 3D’en fungerer desuden udmærket, og især en hæsblæsende jagt igennem den støvede landsby giver troen på, at der stadig er noget at komme efter i det efterhånden noget udskældte filmformat.

“Den bestøvlede kat” er mesterlig uden at være noget mesterværk. Det er en kattens underholdende animationsfilm, der får det absolut optimale ud af sit noget fortærskede koncept, og den burde slet ikke være så vellykket, som tilfældet er. Det er muligt, at man ikke kan lære en gammel kat nye tricks, men hvorfor også bruge tid på det, når de gamle tricks stadig fungerer så glimrende.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 loki 12 år siden

Men alligevel "kun" 4/6? Troede den ville snige sig op på 5/6 med alle de rosende ord.
www.peakoil.dk
Gravatar

#2 Metalhammer 12 år siden

Er filmen set med dansk eller original tale?
Gravatar

#3 Andreas Ebbesen Jensen 12 år siden

Den er set med dansk tale, hvilket sådan set fungerede ret godt. Jeg er dog ikke i tvivl om, at Antonio Banderas og Salma Hayek gør det glimrende i den amerikanske udgave :)
'I don't want to achieve immortality through my work. I want to achieve it through not dying' - Woody Allen

Skriv ny kommentar: