David Cronenberg spiller russisk roulette med “Eastern Promises”, hvor voldsforherligelse og hævnmotiver træder i forgrunden for filmens mere personlige islæt. Ikke desto mindre er skuespillet kompetent – dog uden at være en Oscar-nominering værdig – og så rummer den trods alt et par skarpslebne pointer foruden enkelte overraskelser gemt i instruktørens ærmer.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-tweiis 15 år siden

Ja men mener ikke den mangler noget, den er bragende god til at give et grundigt portræt af både hieraki, styreform og personer inden for relativ kort tid. castingen er derimod intet mindre en genial Tyske Armin Mueller Stahl som den kolde gangsterfar. Den franske Vincent Cassel som sønnen og dansk/amerikanse viggo som vores hovedperson. Det kan ikke være et tilfælde at han har valgt og ramt plet med de europæiske skuespillere. De har nemlig heller ikke dette latent overdramaheltskurk gen som det tit ses i amerikanske produktioner. Prøv og forstil jer at sønnen blev spillet af Caprio, faderen af Phillip Baker hall og viggo skulle erstattes af.. ja af Mark Wahlberg. ps kan normalt ikke foredrage amerikanske film For mange skaller, for få perler. .
Heeeres Johnny!!!
Gravatar

#12 filmz-djengishkhan 15 år siden

Jeg giver dig helt ret Sluppermand. Havde filmen handlet om den russiske underverden var der grobund for langt mere substans. Dermed ikke sagt at filmen er dårlig. Men den mangler lige det sidste.

Skriv ny kommentar: