Gravatar

#1 Pistolprinsen 4 år siden

Absolut ikke enig: Dany har været en bitch hele tiden, og har gang på gang vist den side af sig selv, som da hun lod sin bror dø, som da hun ristede Sam Tarlys far og bror, som da hun brændte Doraki lederne i live, som da hun låste kongen af Quah inden og lod ham lide sultedøden, eller da hun købte de 'Unsullided' og brød aftalen, o.s.v.

Jeg har hele tiden krydset fingre for at hun skulle dø, men vidste godt, at historiens omdrejningspunkt ved omkring hende - men, nu kan alle da endelig se, hvordan hun virkelig er.

MY THORNE! - det eneste sækken tænker på - selv, da hun finder ud af, at der virkelig er en retmæssig mandlig arving til tronen.

Jeg håber, ved Gud ikke, at hun ender på tronen (hvilket jeg nu heller ikke regner med)
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 nwinther 4 år siden

Pistolprinsen (1) skrev:
MY THORNE! - det eneste sækken tænker på - selv, da hun finder ud af, at der virkelig er en retmæssig mandlig arving til tronen.


Det er i grunden underligt, at hun ikke forlængst har fået Jon Snow aflivet. Hun mener så helt bestemt, at den trone er hendes - hvad den også kunne siges at have været, indtil Snow's identitet blev afsløret.

Derefter burde hun, hvis hun var tro mod sin natur, få ham aflivet asap. Hvis hun skulle være tro mod egen logik, skulle hun gå til siden og bane vejen for, at den ægte arving fik sin trone, og hvis hun var realpolitisk moderat ville hun søge et ægteskab med ham hurtigst muligt, og på den måde blive med-regent og få det bedste fra begge verdener.

Selv da Snow kun var Snow og "King in the North" var et ægteskab den logiske beslutning, da det ville skabe stærke bånd mellem nord og syd.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#3 Pistolprinsen 4 år siden

Tja, hvem siger, at hun ikke vil forsøge, at skaffe Jon af vejen - hun forsøgte jo i dette afsnit, af overvinde ham med kærlighed/ægteskab, som Jon afviste.
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: