Pierce Brosnans første optræden som James Bond var noget af en entré. “GoldenEye” er måske ikke nær så original, som den selv mener, den er, og på nogle punkter er den også en smule søgt. Men det er en skamløst underholdende Bond-film, som besidder mange af de elementer, der kendetegner de allerbedste Bond-film: imponerende action, fine twists, teknisk raffinement og solidt skuespil fra alle parter. Ekstramaterialet er godt, og filmen bliver også godt. Et glimrende køb.

James Bond vender tilbage i ”Tomorrow Never Dies”.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-nuiski 17 år siden

Måske er det også værd at nævne at dette er første gang filmen fås ubeskåret som R2 DVD...

Den tidligere danske udgave (og alle andre R2 samt R4 udgaver) indeholdt de klip i filmen som den britiske cencur krævede for at filmen kunne vises i England.
Gravatar

#2 dolphinfriendly 17 år siden

Interessant - hvor meget mere "nyt" materiel er der i denne nyere udgave?

Gravatar

#3 pulse83 17 år siden

Masser af action, men til tider en smule forvirrende at følge med i hovedsageligt pga. af klipningen. Jeg syntes at filmen springer meget pludseligt i tid og sted. Skuespillet er godt, og der er masser af underholdning i samtlige minutter. Men så heller ikke mere. 4/6

Billedet er skuffende, når man tager produktionsåret i betragtning. Der er mange af de gamle restaurerede Bond-film, der ser bedre ud end denne. 4/6

Lyden er som den skal være til en action-film som denne. Masser af surround og god bund. 5/6
Excuse me, Flo!
Gravatar

#4 enfilmnørd 16 år siden

En af mine ynglings-bond-film
Rigtig good. Men selve
DVD'en er der vel ikke så meget at sige noget om.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#5 icetea 16 år siden

Har faktisk lige fået den genset igår :D, lige den jeg var nået til i min Ultimate Edition gennemgang. Idag har jeg så lige fået set Tomorrow Never Dies og er igang med ekstramaterialet.

Goldeneye er genial! også en af mine favoritter. Brosnan gør det nærmest så perfekt man kan. Han er helt fantastisk i rollen som bond. Forresten sjovt at se i ekstramaterialet som "Martin Campbell" skriger "ACTION" når der skal filmes :)
Gravatar

#6 BN 16 år siden

Ak ja!

Hele 17 år skulle der gå fra "License til Kill" (1989), og til vi igen fik en god James Bond-skuespiller og god James Bond-film, nemlig i 2006 og i form af hhv. "Casino Royale" og Daniel Craig!

I mellemtiden fik vi en glat flødebolle-Bond med Roger Moore-lignende mimik og én der var ligeså utroværdig som dræber-agent som Roger Moore havde været det.

Og efter al den ventetid - 17 år, mand!!! - blev det jo alligevel til en Bond-film og -skuespiller af samme rå støbning som i 1989 !!!

Dybt ironisk.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#7 kasper.jen 16 år siden

Denne film skal have 6/6 Da det er den bond film med bedst action, med de mest sexede bondbabes, og den fedeste åbnningssekvens. Derudover kommer titelmelodien der er en af de bedste!
Gravatar

#8 icetea 16 år siden

Yiiir :D og det bedste spil lavet efter sig. Til Nintendo64
Gravatar

#9 kasper.jen 16 år siden

Jeg kan huske lidt af spillet. Det var fantastisk, men det kunne vlre fedt at få fat i en Nintendo 64 og game det igen:D
Gravatar

#10 icetea 16 år siden

Du kan downloade en N64-emulator og efterfølgende et Goldeneye-"ROM". "ROMS" er spil til disse forskellige emulatorer der findes. Jeg, og en del fra klassen var helt hooked på det for et halvt års tid siden, hvor vi spillede Super Mario 64 i klassen og bl.a Goldeneye :)

Virkelig sjovt at prøve det igen, og det bringer en masse minder frem. Dog lidt noget andet at spille Goldeneye på en PC, pga. styringen. Men meget sjovt alligevel.

Den bedste emulator til N64 er nok Project 64
http://www.pj64-emu.com/downloads/startdown/34/

Skriv ny kommentar: