“I Heart Huckabees” kommer rundt om en masse interessante filosofiske dilemmaer, og stikker ligesom “Fight Club” til den materialistiske konsumtrang i os alle. Men de skøre indfald, og historiens ønske om at samle alle trådene til sidst, overskygger desværre i sidste ende de dybere spørgsmål. Når det er sagt, må man dog sige at sjovt, det er det i hvert fald, og som anderledes komedie med filosofisk potentiale er “I Heart Huckabees” helt klart et besøg værd – undertegnede morede sig i hvert fald kosteligt!

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 mr gaijin 18 år siden

#10 Fint nok. Det ville jo også være kedeligt, hvis vi alle oplevede film på samme måde :)
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#12 The Insider 18 år siden

Jeg kunne nu også virkelig godt lide denne film. Og var jeg den eneste der var MEGET positivt overrasket over Mark Wahlberg? Har aldrig syntes særligt om ham, men her burde han have fået en Oscar-nominering (dog ikke have vundet) for bedste mandlige birolle. Han stæjler hele filmen.
War. War never changes.
Gravatar

#13 tiny 16 år siden

Jeg købte denne film på Blockbusters brugtbørs, da jeg havde en svag erindring om en god anmeldelse fra Filmz. Hvor er det længe siden, at jeg har moret mig så meget over en amerikansk komedie. Det var absolut et godt valg !

# 12 - jeg er helt enig. Mark Wahlberg stjæler hele filmen, selv om jeg nu også var(og er) ret begejstret for Lily Tomlin.
Just think of your mind as a movie, you can pause, rewind or slow down any details you want.
Gravatar

#14 filmz-Kadann 16 år siden

#13 -

Ja, det er faktisk en herlig lille film. Jeg købte den vistnok hos Axel for noget tid siden, hvor de havde den til en 20'er.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: