Når humoren og virkelighedens grumme alvor ikke kommer på tværs af hinanden, er det en fornøjelse at se “In Bruges”, som ikke synes at følge mere traditionelle fortællekonventioner, men i stedet lader sig drive frem af dialogens organiske talestrøm og det imponerende spil af en solid rollebesætning, hvor specielt Gleeson, Fiennes og egentlig også Farrell glimrer. Og langt hen ad vejen betyder det, at vi bærer over med de inkommensurable størrelser. Dertil kommer, at filmens nærmest mytiske drømmebilleder af den gamle by Brügge vækker en lyst til at opleve byen på nært hold og samtidig kompenserer for det noget statiske kameraarbejde.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 tranberg 14 år siden

I modsætning til denne anmeldelse, mener jeg filmens lette tone og seriøse tone er perfekte som kontraster og en stor styrke, fremfor en svaghed for filmen.
Humoren er samtidig intelligent komponeret; bl.a. dér, hvor Ferrel slår den canadiske mand i gulvet og vender sig om og råber "a bottle". Det er så overraskende og så sindsygt morsomt i lyset af dialogen fra scenen før.

Utrolig god og ukonventionel film!
6/6 herfra.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#12 TheEnd 13 år siden

En fantastisk film med en vidunderlig dialog. Håber at McDonagh snart finder på noget nyt. Manden er genial!


tranberg (11) skrev:

Utrolig god og ukonventionel film!
6/6 herfra.

A bottle! Don't bother.

Skriv ny kommentar: