“Kongekabale” er en af de bedste danske film i 2004. Den tekniske side af udgivelsen er ikke helt i top, og kan kun betegnes som acceptabel. Til gengæld er ekstramaterialet ganske omfangsrigt og spændende. Udgivelsen er alligevel et godt køb, hvilket dog primært er filmens fortjeneste.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 chuck 19 år siden

Ekstramaterialet var fedt. Jeg skreg af grin, da jeg så Jes Dorph med briller så store som rundetårn. Kaare R. Schou lignede sig selv, der er ingen grund til at ændre på det perfekte, hehe.
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)
Gravatar

#2 Yoda 19 år siden

Ja, jeg lå også flad over Jes Dorph - det var sgu morsomt ;-)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#3 filmz-Bruce 19 år siden

Rart med en dansk film, som ikke er dogme :) Stor debut.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 Razzia 19 år siden

Rigtig god film. Kan varmt anbefales. Endelig en ordenlig dansk film, som ikke handler om at springe ting i luften (Spang-Olsen) eller er en dogmefilm.
"hehe, you got no code, no porn and you're ugly. Let's dance!"
Gravatar

#5 elwood 19 år siden

kongekabale miniserie ? er det ikke at malke den lidt...? synes jeg bare lidt det lyder som, men det skal da nok blive interessant at se havd det ender med.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 HonoDelLoce 19 år siden

Med bogen og de virkelige hændelser i mende, så er denne film måske noget nær det mest fyldestgørende, man egentlig kan komme på en genfortælling på film. Til trods for, at jeg er stor modstander af filmatiseringer af bøger, så må jeg jo erkende, at de fakkertalt bliver bedre og bedre.. Selvfølgelig findes der stadig dårlige filmatiseringer, men der findes jo også bare dårlige bøger.. Jeg synes at Kongekabale viser, hvor højt op dansk film er nået i standard. Den er suspens og ufattelig velspillet, efter min mening, og dvd'en er jo slet ikke så'n at kimse af at have til at stå på hylden derhjemme :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

Skriv ny kommentar: