Flot, god og underholdende thriller. Er man stor fan af bogen og den gamle TV-serie er det ikke usandsynligt at man ville blive en anelse skuffet. Selve dvd udgivelsen er rigtig flot, og man ser normalt kun kvalitet af denne her slags ved udgivelser af rigtig store film. Filmen har et gennemsnit på 4.5, og det skyldes jo den tekniske side af udgivelsen, men siden vi ikke uddeler halve, så bliver det ikke til mere end en 4’er – men det så med pil opad.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-vassago 21 år siden

Prøv bare at se Jay Leno's "Jaywalking" eller hvad det nu hedder - damn, det er altså for sjovt. Okay det kan godt være at han finder de dummeste svar, men det er nu ret sjovt alligevel.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#12 Kiksmann 19 år siden

God film, ser frem til fortsættelsen:)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#13 filmz-Crystalstar1200 19 år siden

Sad forleden og så udgaven med Richard Chamberlain (TV film fra 1988) og der kan man virkelig mærke hvor meget bedre Matt Demon er i den rolle.

Bogen er dog stadig langt bedre end noge af filmene, men det ændre ikke ved at det er en af de bedre Robert Ludlum filmatiseringer for hans spegede plots kan sommetider være svære at omsætte til film, lidt ligesom John Le Carre's bøger.
---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***

Skriv ny kommentar: