Den første sæson af “Star Trek: Enterprise” var desværre langtfra så ambitiøs og banebrydende, som den burde have været. Men jeg må indrømme, at jeg satte langt større pris på sæsonen her i 2013, end da jeg så den for første gang for godt 10 år siden. Skuespillerne er så fremragende, og deres karakterer er så indtagende, at man ofte ser igennem fingre med seriens brister, fordi man føler sig i hamrende godt selskab, og her er også flere vitterligt fremragende episoder såsom “Dear Doctor” og “Shuttlepod One”. Men hvis man forventer, at “Star Trek: Enterprise” ser lige så godt ud i HD som de andre Star Trek-serier, bliver man skuffet, og lydsporene er heller ikke just voldsomt imponerende. Det er ekstramaterialet til gengæld, som grundigt og oprigtigt gransker seriens problematiske tilblivelse. Derfor er udgivelsen et must, hvis man er fan, og bestemt også værd at kigge nærmere på, hvis man aldrig før har givet sig i kast med Star Trek-franchisen.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 Slettet Bruger [22303029] 10 år siden

Gravatar

#12 Riqon 10 år siden

Bruno (3) skrev:
For satan, den sang er noget lort.


Da jeg tjekkede introen ud på YouTube i går, troede jeg ikke mine egne ører. Jeg troede det var en youtuber, som havde lavet sit eget lille elendige remix af billeder og lyd. Men fandt jo til sidst ud af, det var reelt nok... Gad vide om det var for at vise, at det her var en "ny" Star Trek og ikke mere af det samme.

The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#13 dslacker 10 år siden

Nu er vi jo en del der mener DS9 er den klart bedste Trek serie, hvilket gør det lidt underligt at læse den første tredjedel af artiklen :-) - men det er en god anmeldelse af en lidt overset serie, der har fået lidt for mange tæsk. Jeg synes i hvert fald den er bedre end Voyager...

Godt at se billedet for husarerne fra "Broken Bow", et af de meget få eksempler på Trek porn :-) - hehe
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#14 The Insider 10 år siden

#13, DS9 ER den klart bedste Trek-serie :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: