Gravatar

#1 nolzen 1 år siden

Så nu er gimmicket baglæns og vi skal lade som om Irreversible aldrig har eksisteret?
Gravatar

#2 KasperBS 1 år siden

''Og derfor rammes “Tenet” af akut mangel på overblik, hvilket Christopher Nolan også havde tendens til at miste i “Inception”, der dog føles strammere fortalt end palindrom-baskeren her."

Du har tydeligvis ikke fattet denne film.
Og du virker heller ikke som den rette til at anmelde denne her film...

Gravatar

#3 KimHareskov 1 år siden

Har lige set den, den er fantastisk. :-) Men lad fruerne blive hjemme, hvis de ikke er til den lidt mere krøllede film type ;-)
Gravatar

#4 filmz-Den Lyserøde Panda 1 år siden

"Problemet med “Tenet” er, at Nolan ikke har skrevet en klog film, men en kompliceret en. Den er ikke forvirrende, fordi den gemmer på lag på lag på lag, men fordi den er noget rod."

Det pisser mig lidt af når anmeldere skriver sådan noget. Ikke nødvendigvis fordi det ikke er rigtigt at den er forvirrende, for det er en ærlig sag som jeg til dels er enig i. Men fordi skribenten med denne udtalelse gør sig til herre over, om filmen er klogt skrevet eller 'bare ønsker at virke sådan.' Det er ikke en sandhed, men en subjektiv vurdering, og en anmeldelse burde altså være baseret på saglige argumenter og ikke på personlige meninger. Ellers devaluerer anmelderen sin egen stemme og degraderer den til blot én blandt alles meninger. Men hvad er i det hele taget en klog film? Og udelukker kompliceret, klog?
Gravatar

#5 sigma6 1 år siden

Enig. Virkelig en skod film. Overlad interlektuelle film til Lynch og Kaufmann!

Skriv ny kommentar: