Gravatar

#1 Rapmus 1 år siden

Hvor fik du set denne episode?
Med venlig hilsen
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

I denne her serie viser de faktisk respekt for de sprog der tales i galaksen. Der bliver stort set kun talt galactic basic aka engelsk af modstandsbevægelsen i filmene, og med få undtagelser af alle i resistance-serien. Det er befriende at høre alle de andre sprog, samt mange forskellige raser. Det er det jeg tager med som det bedste fra det første afsnit.
Gravatar

#3 Brasmuss 1 år siden

Hvordan ser Filmz dette afsnit uden at download, og støtte Piraterne? Jeg arbejder selv indenfor IT, og satte en VPN forbindelse op i Holland for at kunne betale ærligt for dette, men det er ikke muligt, da Disney+ kan genkende de danske VISA kort, også selv om jeg ændrede adressen i Paypal til en Hollandsk adresse. Så jeg er MEGET interesseret i at høre hvordan det lykkedes jer?
Gravatar

#4 Nagash 1 år siden

#3 har ikke selv prøvet, men har da hørt at det er lykkedes for mange andre.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#3 Jeg kan afvise netpirateri - det tager Filmz afstand fra. Den er set på Disney+.
Gravatar

#7 Blandet Landhandel 1 år siden

Selvom det ikke er imod lovgivingen, bryder man så ikke reglerne på Disney+ ved at bruge VPN? Det er ikke ment som en løftet pegefinger men bare af interesse.
Gravatar

#8 Mejse 1 år siden

#7 jo :)
Gravatar

#9 filmz-Noersterud 1 år siden

Jeg venter stadig på et ordentligt svar fra Morten Just hvordan han har fået adgang til dette??
Gravatar

#10 filmz-DonOlsen 1 år siden

Jeg er sgu ikke helt sikker på at jeg forstår anmeldelsen. Fire ud af seks stjerner... Jeg tror faktisk jeg ville give den højere. Ikke at det ikke i orden at give den lavere karakter, men jeg læser bare intet negativt i anmeldelse og derimod kun positivt? Hvorfor så 4/6 stjerner?

Skriv ny kommentar: