Gravatar

#1 KasperBS 4 måneder siden

God anmeldelse, skal helt sikkert ses!
Dog ikke enig i at han ikke har lavet en god film i 10 år, American Sniper var nu ret godt!
Gravatar

#2 Gorman 4 måneder siden

# 1, ja American sniper var en ok film - bortset fra at den tilsidst kammede over i i lidt for omklamrende patriotisme, America greatest. Det virker måske i USA, men i europa virker det for anmassende og selvforherligende i min optik.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 T.S.C. 4 måneder siden

Ligegyldig film, fyldt med så mange plothuller at det er top-pinligt. Den blegner totalt i forhold til den meget vellykkede Gran Torino. Jeg anbefaler at springe denne urealistiske pensionist-komedie over (den er flere steder utilsigtet sjov) og i stedet se mesterværket Sicario, der er meget realistisk og meget brutal og har en langt bedre historie og langt bedre skuespil end The Mule.

Kæmpe spoilere kommer nu!!!

Det mexicanske narkokartel er en flok amatører, der i den virkelige verden nok ville have skudt Earl og fået ham til at forsvinde forholdsvis hurtigt. Ja ja, den er baseret på virkelige begivenheder. Men den virkerlige og lige så gamle kurer som den fiktive Earl er baseret på, formåede at være kurer i 12 år før han blev fanget. Så han har nok ikke været så snotdum som Earl er. Kartellet siger at de har øjne overalt. Alligevel formår Earl på sin sidste tur at forsvinde fra jordens overflade i en hel uge. Med over 300 kg narko i sin truck. Da de endelig finder ham, får han nogen tæsk og får så alligevel lov til at køre ruten færdig. Det ville aldrig ske i virkeligheden. Inden da kaster Earl om sig med de penge han tjener på at være narkokurer. Det første han gør er at købe en sort truck. DEA finder hurtigt ud af at den kurer de leder efter, kører rundt i en sort truck. Kartellet ved at DEA leder efter den bil, men får ikke Earl til at skille sig af med bilen. Ligesom de bruger det samme hotel hvor Earl skal aflevere stofferne igen og igen. I den virkelige verden ville de skifte hotel hver gang han skulle køre en tur. Earl køber også sit konkursramte gartneri tilbage fra banken. Han betaler kontant og den bank-ansatte undrer sig ikke det mindste over at Earl pludselig har masser af penge. Han får også genåbnet en klub for krigsveteraner og giver sin familie masser af penge. Ingen stiller spørgsmål til hvor pengene kommer fra. Kun hans ekskone, der ikke tror på Earl da han siger sandheden og meget belejligt dør hun lige efter.

Andy Garcia er forfærdelig og komplet utroværdig som lederen af det narkokartel der har hyret Earl. Earl inviteres til en kæmpe fest i lederens hacienda hvor han hygger sig med nogen ludere der kunne være hans oldebørn og bagefter har en meningsløs snak med ham fra kartellet som skal babysitte Earl, så han makker ret. De mest latterlige scener i hele filmen. Og det siger en del i en film der er fyldt med latterlige scener.

Bradley Coopers DEA agent ønskes tillykke med den store fangst af sin chef da de endelig fanger Earl med over 300 kg narko i sin bil. Men kartellet får de ikke fat på. Så det er komplet ligegyldigt og ikke særlig imponerende politiarbejde at fange en gammel mand på 90 år med stoffer i sin bil.

Gravatar

#4 T.S.C. 4 måneder siden

KasperBS (1) skrev:
God anmeldelse, skal helt sikkert ses!
Dog ikke enig i at han ikke har lavet en god film i 10 år, American Sniper var nu ret godt!


Jeg tror det skal ses som at det her Clints første film, hvor han selv spiller med siden Gran Torino. Anmelderen har ikke brudt sig om alle de mellemliggende film som Clint har instrueret, men ikke selv spillet med i.
Gravatar

#5 Mejse 4 måneder siden

#3 du ved godt nok meget om virkelighedens narkohandler og karteller :)

Skriv ny kommentar: