Jacob Cedergren er hæderlig som skiftevis ridder og fysiker, hvorimod Stine Stengade leverer sex-appeal til den listige femme fatale, hvis rolle hun hæmningsløst overspiller med stærkt svingende virkning. Synderligt skræmmende bliver hun aldrig, men det er måske heller ikke meningen.

Som helhed er “Vølvens forbandelse” desværre en noget skuffende oplevelse. Historien er såmænd fornuftig nok, men selve udførelsen er mangelfuld og konstant plaget af et skrabet budget, der mere får den til at ligne et lokalt egnsteater end en spillefilm. I betragtning af at den handler om nogle af de dramatiske højdepunkter i Danmarkshistorien, er der ikke meget mindeværdigt over filmen, som man næppe husker meget længere, end det tager at komme hjem fra biografen. I betragtning af udformningen er det måske meget godt det samme.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Fable 15 år siden

Man ser 3 billeder og genkender på hvert af dem en af de obligatoriske skuespillere, der åbenbart er en nødvendighed for enhver dansk film - på den baggrund, springer jeg lige over denne.

Skriv ny kommentar: