Af: Michael Andersen | Udgivet: 2003-11-05

I anledningen af verdenspremieren på “The Matrix Revolutions” har filmz.dk anmeldt hele “The Matrix”-trilogien, samt samlingen af CG-animation og japanske animé-film “The Animatrix”.

Klik på de forskellige titler for at læse mere.
“The Matrix”: DVD-anmeldelse

Forestil dig, at den virkelige verden slet ikke er virkelig, men en gigantisk computer-genereret drøm! Hvad nu, hvis du en dag vågner op af denne drøm, til en verden overtaget af maskiner, der for at bevare magten tapper energi fra din krop? Hvad er sandheden? Og når den finder dig, tør du så tro på den?
“The Matrix Reloaded”: biograf-anmeldelse
“The Matrix Reloaded”: DVD-anmeldelse

Zion er ved at blive opdaget og ødelagt. Morpheus og de øvrige indbyggere i Zion holder udelukkende modet oppe ved tanken om, at Neo kan redde dem, men Neo plages af nogle forfærdelige drømme om en grusom skæbne for Trinity.
“The Matrix Revolutions”: biograf-anmeldelse

Truslen om udslettelsen af menneskeheden bliver stadig mere overhængende. Trinity, Morpheus, Niobe og resten af Zions beboere mobiliserer al deres kraft for at holde maskinerne ude, men kan de kæmpe imod, indtil Neo erkender det fulde omfang af sin magt og gør en ende på krigen?
“The Animatrix”: DVD-anmeldelse

Velkommen til The Animatrix, en sammensmeltning af CG-animation og japansk animé fra verdens mest anerkendte animé-instruktører.
Ugens filmz: Optakt til “The Matrix Revolutions”

Ugens filmz kigger på de to første “Matrix”-film i trilogien. Læs hvorfor Jean Beaudrillard mente at Wachowski-brødrene havde mistolket hans bog som er en af de store inspirationskilder til “The Matrix” – og få svar på hvad pokker arkitekten snakker om i slutningen af “The Matrix Reloaded”.

Gravatar

#1 filmz-mstaun 20 år siden

OMG
Gravatar

#2 filmz-borgir 20 år siden

det er en lorte film kampscener er ok men hanligen sutter røv
spild ikke penge i bio for den vent til den kommer på dvd
funny sounds, ses på pan
Gravatar

#3 El vez 20 år siden

Er det ikke dyrere at købe den på DVD ? ...og hvis den er så dårlig er man vel ikke interesseret i at se den flere gange (som er et af formålene ved DVD'en).
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#4 filmz-Fjolle 20 år siden

man kunne jo importere den, og sælge den igen hvis man ikke gider se den mere...
http://www.fjolle.net
Gravatar

#5 Skringer 20 år siden

blasfamister! Den trilogi owner, satme stil over alle filmene, gode effekter og bedst af alt - en rigtig god historie. Mere action, sci-fi OG kærlighed er sjældent set i så god en blanding som i Matrix trilogien.. imo :)
Gravatar

#6 El vez 20 år siden

Fordi de siger 'I love you' 10 gange hver får mig altså ikke til at tro på det. Der er ingen kemi mellem Neo og Trinity, de kunne lisså godt have sagt bla bla blabla bla blabla bla gennem hele filmen for min skyld. Så det med kærligheden kan du gemme op hvor solen aldrig skinner :)

Sci-Fi, jah.. det kan man sku ik tage fra dem!

Action - Havde de holdt sig til flere men kortere og mere interessante kampscener som i den første film havde 2'eren og 3'eren været mere interessante på actionsiden, men de få alt for lange kampe der er, når at blive kedelige og uinteressante før man er halvejs igennem - og så bliver det ligeså kedeligt at se på som et rave-party i slowmotion.
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#7 filmz-Yasw 20 år siden

Man ser jo den film for actionscenere, så derfor vil det sgu nok være en noget tam fornemmelse at se det hele på sit fjernsyn. Så jeg vil hellere anbefale folk at spare på DVDen og se den i biffen.
Gravatar

#8 filmz-derb 20 år siden

2'eren gik lige an. 3'eren var en skuffelse.

*** SPOILERS ***
*** SPOILERS ***
*** SPOILERS ***

det kan godt være krigen sluttede og blabla.

*** SPOILERS ***
*** SPOILERS ***
*** SPOILERS ***

men hold da kæft en lorteslutning
filmz.dk - din reklamesøjle på nettet.
http://derb.dk
Gravatar

#9 anoch22 18 år siden

Hele trilogien er god, plus animatrix. Men det er en skuffene slutning i 3'eren. 1'eren er helt klart den bedste

Skriv ny kommentar: