Gravatar

#1 Graversen 15 år siden

Hey

Jeg har planer om at købe et LG Blu-Ray drev til min PC. Jeg er derfor ved at undersøge hvor det er billigst at købe Blu-Ray film. Jeg har fundet frem til de følgende 2 sider med deres 3 for 2 tilbud:

- www.play.com
- www.amazon.co.uk

Hvis i kender andre så sig endelig til.

Men mit problem er at jeg syntes det er umuligt at finde ud af hvilke undertekster der er med på hver film. Som jeg har forstået det er filmene en del af Region B, men alligevel har hvert land vist deres egene udgivelser, så en Region B udgivelse fra UK, højst sandsynligt ikke har Danske undertekster.

Desuden studsede jeg over noget på wikipedia.org, hvor der står at nogle Blu-Ray afspiller vist har eller får mulighed for at downloade undertekster.
Hvilket vil sige at man fx kan købe en kode-fri Blu-ray fra US og når man så smider den i ens Blu-ray afspiller burde man kunne hente danske undertekster til den. Jeg har ikke hørt at dette er muligt, men jeg vil meget gerne høre hvis der er nogle der ved noget om dette, specielt når det gælder Blu-Ray afspilning på en PC.


- Graversen^
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#2 McPeter 15 år siden

Man kan finde info til mange af dem på www.dvdcompare.net men de har sjældent de helt nye blu-rays og heller ikke altid alle versioner. Hos play skriver de som regel, men ikke altid, når der er danish subs på.

Og mht priser så tjek www.mcdvd.dk hvor du kan finde de bedste priser. Dog er de 3-for-2 tilbud du har fundet ret gode.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#3 Graversen 15 år siden

#2 Fantastisk, mange tak, via mcdvd.dk faldt jeg over den her side: www.dvdstrax.dk, som er den billigste side jeg har set når det gælder danske Blu-Ray udgivelser. Så som Iron Man og The Dark Knight til 169 kr. og ældre film fra 99 kr.

Man kan også købe 8 HD-DVD film til 39 Kr. stk., hvilket ik er helt dumt, for det Blu-Ray drev jeg linkede til i #1 kan også afspille HD-DVD film ;)
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#4 McPeter 15 år siden

#3 - vær opmærksom på dvdstrax vidst har norske cover og altså ikke danske. Men de har dog danske undertekster. :-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#5 MouseMickey 15 år siden

#1 her er en liste over hvilke englske og australske udgivelser der har danske tekster

Liste
Nikko was easy. Now it's your turn. One night you'll close your eyes, and when they open I'll be there. It'll be time to die
Gravatar

#6 Norrah 15 år siden

AnydvdHD(slysoft.com) + dvdpacific.com = Awesome.
Gravatar

#7 Graversen 15 år siden

Norrah (6) skrev:
AnydvdHD(slysoft.com) + dvdpacific.com = Awesome.


Hvad? Du vil gerne bruge AnyDVD til at rippe amerikanske blu-ray film, well good for you, men det har da ik noget med min tråd at gøre. På nær hvis du hentyder til at jeg bør købe mine film billigt fra USA, rip dem også smide andre undertekster på også evt. brænde dem ud på blu-ray ige.

Umidlart så syntes jeg porto fra US er sygt dyrt, jeg gider ik købe en Blu-Ray brænder og jeg gider ikke bruge ca. 40GB pr. film på min HDD. og sidst men ikke mindst syntes jeg det er rimelig kompliceret og spild af tid.



Bredvig (5) skrev:
#1 her er en liste over hvilke englske og australske udgivelser der har danske tekster

Liste


AWESOME, lige præcis det jeg søgte, tusinde tak ;)
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#8 filmz-Kadann 15 år siden

#7 -

AnyDVD HD kan jo bruges til meget andet end at rippe film med, da det jo primært er lavet til at bryde regionskoder på DVD, HD DVD og Blu-ray, så du ikke behøver at bekymre dig om det aspekt.

Men hvis du kun er ude efter film danske undertekster, er det selvfølgelig ikke specielt relevant for dig. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#9 Graversen 15 år siden

#8 fedt nok, jo mange tak.

Altså jeg har for det meste ingen problemer med at se engelske film uden undertekster, men der kan snildt lige være et par ord man ik lige fanger eller kender. Hvilket ofte sker i en krimi, også er det bare rart at have dansk undertekst på. Det er nu os meget rart hvis man har gæster på besøg som foretrækker det.

For sådan som jeg ser det så er Blu-Ray priserne ik vildt dyrer i DK end i UK, så jeg vil hellere give en ca 40 kr. ekstra også få dansk undertekst med. Men nu hvor jeg både kan få dem billigt fra UK og med DK undertekster, så er jeg fuld tilfreds.

Jeg skal bare lige tjekke om de er på den her liste:

Bredvig (5) skrev:

Liste
Who else's opinion would it be?

Skriv ny kommentar: