Men hvis du skal prøve absint, skal du i hvert over de 300 kroner, før du får noget, der bare er lidt godt. Dog er prisen naturligvis ikke et kvalitetsstempel. Denne "absint" er eksempelvis rædselsfuld, indbegrebet af L.O.C.-fans' våde drømme, hvor alkohol-procent (89,9% er et hæsligt salgstrick), "den grønne fe" og en kvalmende falsk anis-koncentration gør sig gældende (altså "det, der gør dig blind", "får dig til at hallucinere" osv.):
Versinthe er en sød sirup af sukker og stjerneanis. Aromatisk interessant, men ikke specielt velsmagende, ej heller specielt "absint-agtig".
Mansinthe og Pernod er ret gode. Førstenævnte er faktisk Marilyn Mansons mærke, men tro mig, det er en god absint til prisen. Ellers er der jo den himmelske Jade VS 1898. :)
#15 Takker for dine anbefalinger :) Har indimellem haft lyst til at smage denne "drik", da jeg godt kan lide både Pernod/Ricard og når man har set Carnivale, så er det jo næsten et must.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Den er ikke absint, men en ikke-destilleret, koloreret og hæslig anis med koriander. Den er meget unaturlig, og pris du dig selv lykkelig for, at du har blandet den med champagne. Et arketypisk "bohème"-produkt, som vi kan tænde ild til, beruses af, og så ikke mere.
#9 Jeg har godt hørt rygter om ild og sukker i forbindelse med absint, men jeg har nu kun prøvet at drikke det "råt", men det har med garanti stadig ikke været en væske du ville anerkende som absint :)
Hvordan opløser man drikken, hvis man ikke bruger dryphaner? Har du en god guide udi absinttilberedelse?
#11 Antlion 14 år siden
Pas på ørerne! Både L.O.C. og van Gogh mistede åbenlyst dele af disses funktioner.
#12 Bruce 14 år siden
#13 Antlion 14 år siden
http://www.amazon.co.uk/Hapsburg-Premium-Reserve-A...
#14 Bruce 14 år siden
http://www.esquire.com/features/drinking/absinthe-...
#15 Antlion 14 år siden
Mansinthe og Pernod er ret gode. Førstenævnte er faktisk Marilyn Mansons mærke, men tro mig, det er en god absint til prisen. Ellers er der jo den himmelske Jade VS 1898. :)
De andre har jeg ikke smagt.
#16 Bruce 14 år siden
#17 HelmerJ 14 år siden
Det smager også ret godt hvis man blander med en ordentlig champagne, men pas på, der er en grund til den kaldes "death in the afternoon" ;D
#18 Antlion 14 år siden
Mener du denne forfærdelighed?
http://www.absinth66.com/
Den er ikke absint, men en ikke-destilleret, koloreret og hæslig anis med koriander. Den er meget unaturlig, og pris du dig selv lykkelig for, at du har blandet den med champagne. Et arketypisk "bohème"-produkt, som vi kan tænde ild til, beruses af, og så ikke mere.
#19 DarkLight 14 år siden
#20 Muldgraver 14 år siden
Jeg har godt hørt rygter om ild og sukker i forbindelse med absint, men jeg har nu kun prøvet at drikke det "råt", men det har med garanti stadig ikke været en væske du ville anerkende som absint :)
Hvordan opløser man drikken, hvis man ikke bruger dryphaner? Har du en god guide udi absinttilberedelse?