Gravatar

#18601 elwood 11 år siden

Har også dvd'en på hylden.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#18602 the_paki_don 11 år siden

Warrior Dash: 5/6

I går tog jeg så turen til Valbyparken (i øvrigt for første gang i mit liv!) for at deltage i det første Warrior Dash i Danmark (mener jeg vist).

Hold kæft, det var en fed oplevelse! 5 kilometers løb med forhindringer såsom at skalere en 5 meter høj mur, løb 5 meter gennem vand i en meters højde og så op igen efter at have løbet 3,5 kilometer, kravle på tov fire meter skråt op og så ned... Sjove forhindringer, men ikke så svært, som jeg havde troet.

Jeg løb med to venner, hvor vi valgte ikke at løbe sammen i hold, for det skulle man være 4 til, før man var registreret som hold.

Crossfit Copenhagen havde arrangeret opvarmning, som var en god ide, for der var ret koldt. Efter den skulle vi løbe efter en halv time, så vi måtte holde os varme igen løbende.

Ved løbets start valgte jeg så at sætte høj fart på til at starte med og hægte mig fast på føreren og så holde en vedvarende fart. På den måde har jeg psykologisk kun ét mål at fokuserere på og så skal jeg netop ikke overhale mange mennesker, men kun én.

Dog var vi sendt afsted for tidligt. De havde sagt, at der ville være 15 minutters intervaller mellem løbeholdene (200 mennesker ad gangen), men på grund af ekstra mange tilmeldte på selve dagen, så var der ti minutter mellem 2. heat og 3. heat (som jeg var en del af). Og det kostede minimum 3 minutter på kontoen. Måske mere. Så denne hændelse var skyld i, at jeg ikke gav eventet fuldt hus.

Jeg var også lidt ærgerlig over, at slutspurtet var så kort. Man runder et hjørne og så var der 30 meter. :/ Jeg havde sparet så meget energi og tænkt, at forhindringerne ville være sværere, at da jeg kom til slutningen, så tænkte jeg, at jeg godt kunne have gjort det langt hurtigere (selv uden køen til forhindring). Man sluttede af med at hoppe ind i et mudderbasin, hvor man skulle kravle under nogle strenge. Jeg fyrede den maks. af, men da jeg kom til stedet, hvor jeg skulle rejse mig, var det ren Hollywood kviksand! :D

Da jeg løb gennem stregen, dækket til af mudder, var jeg super glad. Fed oplevelse og højst anbefalelsesværdigt til næste år, hvor de vil have strammet op!

Blødte ud af begge knæ, men det var blot hudafskrabninger. :) Lidt knubs skal man jo have! Mine sko smed jeg i vaskemaskinen og de er nu sindssygt rene... og fuldstændig døde. Oh well. Har haft dem i 7 år. :)

Afsluttede eventet med stick fight over mudder, hvor man kunne vinde en mini motocross cykel. Det failede jeg max i, fordi jeg var oppe mod en modstander, der var 30 kg. tungere end mig. :D Han vandt heldigvis eventet, så min stolthed blev en lille smule genoprettet. :D

I dag er jeg træt, men jeg skal spille fodbold kl. 14. Altså, det skal jeg bare. Har været statist på en danseforestilling, som vi har arbejdet på i tre måneder og spillet i to uger. Nu skal manden vækkes! Skal også vende tilbage til kickboksning i morgen. :)
Gravatar

#18603 dyg 11 år siden

#02 det lyder sgu fedt! Det må prøves engang :)

Jeg er selv lige kommet hjem fra Challenge Århus. Perfekt vejr og endnu engang et rigtigt fedt stævne. Nu er benene gevaldigt ømme, så aftenen kommer til at stå på ren afslapning!
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#18604 the_paki_don 11 år siden

Jeg skal fandeme også slappe af nu. 2 og en halv times fodbold... Jøsses, det kan mærkes i hele kroppen nu. Dropper kickboksning i morgen. Kroppen skal også nå at restituere...

Så jeg snupper en gammeldags isvaffel i stedet. :)
Gravatar

#18605 Åkepool 11 år siden

the_paki_don (18602) skrev:
Warrior Dash: 5/6
Kan ældre overvægtige personer også deltage, eller er det kun for "pros"?

So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#18606 the_paki_don 11 år siden

Alle kan deltage. Der var folk på 60 år, som også var med. Det eneste det påvirker, er ens tid for afslutning.

Jeg så nogle enkelte folk, der havde brug for Falcks hjælp med at vikle forbindinger om forstuvede ankler og jeg fik da også hjælp med en vabel, men det er rimelig harmløst.

På Warrior Dashs hjemmeside kan man se en video, der giver en et indblik i det amerikanske Warrior Dash. Der kommer en dansk video senere, tror jeg. :)
Gravatar

#18607 Åkepool 11 år siden

the_paki_don (18606) skrev:
Alle kan deltage


Fedt, for jeg kunne godt tænke mig at prøve sådan noget, selvom jeg ikke er en ung letvægter mere.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#18608 Ispep 11 år siden

Nåede ikke at fange den leakede trailer til Gilliams nye film The Zero Theorem. Den blev fjernet kort tid efter.

1/6

Gravatar

#18609 Collateral 11 år siden

"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#18610 Notional 11 år siden

Collateral (18609) skrev:
Jim Carrey er lidt et fjols. 0/6

Det er da super at han skrider i stedet for at skaberne føjer hans vilje og trækker filmen ned, som de gjorde med The expendables og Chuck Norris. Jim Carey kunne åbenbart ikke stå inde for filmen og derfor er det bedst for alle at han forlader den.

Desuden er Jim Carrey efterhånden en glemt skuespiller og jeg føler bestemt ikke at jeg går glip af noget.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll

Skriv ny kommentar: