Gravatar

#5541 HonoDelLoce 13 år siden

Så er Liverpool solgt ! 6/6 !
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#5542 dyg 13 år siden

Jep, så mangler vi bare lige at få Roy og CP fyret :)
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#5543 Bobby Singer 13 år siden

#5537 Jep du er dælme blevet gammel. Ej jeg er jo vokset op i 90'erne, så mange af min kæreste minder om tegnefilmsserier stammer fra den periode. Jeg skal ikke kunne udtale mig om Powerpuff Pigerne eller Brandy og Hr. Vimse, da det aldrig var noget som jeg så. Men Dexter og De Fantastiske Fehoveder, mener jeg var nogle af de sidste tegnefilmsserier jeg så, før jeg stoppede med at følge med i dem for good. Desuden er de jo heller ikke ligefrem nutidens tegnefilmsserier da alle dem du nævner er fra 90'erne, så vidt jeg husker.

Hvis du vil se nutidens tegnefilmsserier, så skal du bare tænde for TV2 en lørdag morgen og ligeså stille mærke livsgnisten blive suget ud af dig.

Næ du jeg står fast ved at 90'erne ikke bare var et fantastisk årti for film, men også et fantastisk årti for tegnefilmsserier og ikke mindst et fantastisk årti at vokse op i.

Hey Arnold, Street Sharks, Biker Mice From Mars, Dexter, Lille Dracula, De Fantastiske Fehoveder, Mummi Bjørnene (den animerede udgave), Johnny Bravo, Frygtløs og jeg kunne blive ved. Jeg så det hele og jeg fortryder det ikke et sekund. Jeg kunne også sige at det er sgu en skam for alle jer som ikke fik lov til at vokse op i 90'erne og opleve det på samme måde som jeg gjorde. Jep der blevet lavet en masse crap i 90'erne, men der gjorde der så sandelig også i 80'erne.

Plus jeg var jo også så heldig at få alle de fede serier fra tidligere årtier med i min barndom som f.eks. Ninja Turtles, Ducktales, Bubbi Bjørnene, Luftens Helte, Tom og Jerry, Scooby Doo (Den gamle originale Hannah Barbera serie, Jep den er cheesy as hell but I love it), de korte Disney Tegnefilm etc.

Jeg vil højst sandsynligt også synes at Dexter og De Fantastiske Fehoveder, var noget crap hvis jeg så det i dag, men nu er det bare sådan at det tilfældigvis var to af de sidste tegnefilmsserier som jeg voksede op med og så trofast hver gang de tonede frem på fjernsynet, så jeg vil aldrig gå med på misuma og Lord Beef Jerky's gammelmands rant, med mindre vi faktisk snakker om nutidens serier. ;)

Sorry men jeg skulle bare ud med det. :)
Idjit
Gravatar

#5544 Lord Beef Jerky 13 år siden

#5543 Jamen naturligvis er der masser af godt fra 90'erne, det er der da også i dag, men der er længere og længere imellem kvaliteten som tiden skrider frem. Hovedsageligt har jeg blot længe været træt over, som jeg også nævnte, at selve tegnestilen virker mere og mere udetaljeret og upersonlig samt at historierne blot er gentagelser fra andre tegnefilmsserier blot med nye karakterer... og så, meget vigtigt, at titelmelodierne som regel ikke længere er særlig catchy. Som du siger selv, det er nostalgien der holder liv i ting som Dexter og De Fantastiske Fehoveder, og det er vel næppe et tegn på kvalitet. Lige præcis med Dexter synes jeg nu meget godt om humoren, men ideerne svandt hurtigt hen, præcis ligesom tilfældet med Ko Og Kylling blev... starter stærkt men går drastisk ned af bakke. Den seneste tegnefilmsserie jeg har kunnet li', er Phineas & Ferb, som dog heller ikke er uden sine problemer (f.eks. den lade titelmelodi og til tider svage afsnit), men den har en ny og interessant samt anarkistisk og til tider umoralsk indgangsvinkel, som jeg godt har kunnet li'.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5545 Kruse 13 år siden

Jeg vil faktisk i meget stor grad give Lord Beef Jerky ret....Og jeg er også vokset op i 90'erne.

The_Krip_Keeper (5543) skrev:
Hey Arnold, Street Sharks, Biker Mice From Mars, Dexter, Lille Dracula, De Fantastiske Fehoveder, Mummi Bjørnene (den animerede udgave), Johnny Bravo, Frygtløs


Af dem du nævner der, var det faktisk stort set kun Biker Mice From Mars og Street Sharks, som jeg syntes var gode. Og det var serier der udkom i start til midt 90'erne, og havde netop en tegnestil der mindede mere om 80'ernes stil, end det der skulle komme senere i 90'erne og i 00'erne. Dog syntes jeg også ganske godt om Dexter og til dels Johnny Bravo, som begge havde den mere nyere tegnestil. Men generelt så var den nye tegnestil med til at skubbe mig væk fra tegnefilm hurtigere.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5546 Thomsen 13 år siden

Jeg savner Earthworm Jim...
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#5547 filmz-jonasgr 13 år siden

Det eneste jeg har lagt mærke til der kører af de der tegneserier er Winx, mest af alt fordi jeg ikke kan holde det ud.

Nej jeg så mere sådan noget som Batman og Spiderman, i de forskellige versioner de kom i.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#5548 misuma 13 år siden

At bo i hus er fint nok...

men at bo i lejet hus via min svigerfar, som blander sig i græssets højde...gah.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#5549 Notional 13 år siden

Earthworm Jim var fantastisk! Jeg synes nu også Grum og Mandy er ganske udmærket; dejlig sort humor. Sjovt nok synes jeg de danske stemmer er bedre end de engelske i den serie.
Ellers er Ben Ten da også en ret flot tegnefilmserie og med en ret original idé.
Hvad udseende angår er de franske/belgiske nok de flotteste: Totally spies og den noget bedre Spirou et Fantasio (splint og co).
Dog er animé stadig hvad der slår alt efter min mening. Både hvad angår udseende og handling for både børn og ældre.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#5550 gi-jones 13 år siden

At Peter Jackson er tilbage på Hobitten: 6/6
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

Skriv ny kommentar: