Gravatar

#5731 Notional 13 år siden

Ligemeget hvor skidt man har det nu og her, er der intet der er selvmord værd. Når det går ned i livet, må man bare køre igennem det og tænke på det gode i livet. På ét eller andet tidspunkt går det jo op igen og det er altid det værd. Op på hesten igen og tænk på alle de fantastiske film og tøser du går glip af, hvis du ikke længere er iblandt os. God bedring Jannik.

Don't be an orange man! http://verydemotivational.files.wordpress.com/2010...
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#5732 gi-jones 13 år siden

JannikAnd: Jeg kender hende naturligvis ikke, men jeg er ikke bleg for at fortælle dig, at hun bestemt ikke er det værd. Jeg har lyst til at skrive et eller andet klogt, men ved ikke lige hvad det skulle være. Jeg tror dog at jeg er én af mange herinde, der har fulgt din historie det sidste stykke tid, og ønsker dig alt det bedste. Hang in there!
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#5733 Lord Beef Jerky 13 år siden

God bedring, Jannik... håber sgu heller ikke det er pga. kærestesorger. Havde engang en bekendt der skød sig selv i hjertet pga. kærestesorger, og imens alle andre var pissekede af det, blev jeg bare vred på ham. Der er så meget lort i livet, ingen tvivl om det, men kærestesorger er trods alt noget man kommer sig over, ligegyldigt hvor håbløst og ligegyldigt alt virker i øjeblikket.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5734 djibyman2-the seque 13 år siden

Så første afsnit af serien The Walking Dead i går.
6/6
Gravatar

#5735 Muldgraver 13 år siden

#5729
Til gengæld har du gjort dig fortjent til de titler ;)

I den seriøse ende: Hvis din aktion er pga. nordmandeninden, vil jeg give de andre ret. Det skod er at man så selv har været lidt af en klovn at falde for sådan et "kvindfolk" og endda have svært ved at slippe følelserne bagefter. Det har jeg selv gennemlevet og jeg har stadig svært ved at indrømme for mig selv, den tid som gik før jeg egentlig fik kappet de sidste svære følelser. Jeg ryster dog stadig på hovedet af mig selv over at jeg kunne falde for sådan et menneske som hun viste sig at være, hvilket jeg tilmed nok godt kunne have luret, hvis ikke jeg havde været så naiv... Desuden, ifølge den beskrivelse du gav af hende, kunne hun godt bruge et terapeutisk forløb, lyder til hun har noget af en personlighedsforstyrrelse, noget histrionisk måske.

Anyways: "Det er godt for en ung mand at ligge med ansigtet i støvet", men kom op af dybet igen, Jannik. Dit liv er alt for værdifuldt til at blive mishandlet sådan af selvmedlidenhed og sorg. Du virker for mig til at være en fin fyr, så gør dig nogle sunde erfaringer af disse sorte begivenheder :) Præken slut ;)
"Mørk ånde i det grønne krat." G. Trakl
Gravatar

#5736 Skeloboy 13 år siden

Kender selv tre, der har gennemført et selvmord(og en 4-6 stykker, der har overlevet). Og det er absolut noget af det mest nederen en person, overhovedet kan gøre.

Jeg ønsker dig rigtig god bedring, JannikAnd, og håber du får den hjælp, du har brug for.
Gravatar

#5737 evermind 13 år siden

Jannik, for fanden! Don't do that stuff!!

Nu kender jeg ikke til din hverdag, og jeg ved ikke, hvilke andre problemer, du måske har for tiden ud over det med (eks-)kæresten. Men du gjorde noget rigtig stort for at redde det, I har haft og fandt så ud af, at det ikke har været alt det, du var blevet forledt til at tro. Det selvfølgelig helvedes bittert og gør i sig selv utroligt ondt, andre problemer eller ej.

Men med fare for at lyde som en kliché, så er der mennesker, der holder af dig og tror på dig; lev for dem i stedet for at dø for nogen, som ikke kunne finde ud af at værdsætte det, du er og kan byde på. Og en gut med så stort et hjerte og så tilsvarende store nosser, som du har demonstreret har sgu fortjent - og kan finde - en bedre kvindfolk end hende!

Husk: Sandheden er derude - og klamydia. Sæt i gang! ;)

Ja ja, selvfølgelig ryster man ikke bare sådan sine følelser af sig, men jeg tænker sgu, du har brug for at komme ud og more dig lidt og fylde noget sjov og spas ind i det sorte hul, der er i dit hjerte lige nu. Dr. Zombie anbefaler, at du kommer med til Filmz-julefrokosten og bliver kvikket lidt op. Så gi'r jeg den første øl! ;)

"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#5738 wimmie 13 år siden

evermind (5737) skrev:

Men med fare for at lyde som en kliché, så er der mennesker, der holder af dig og tror på dig; lev for dem i stedet for at dø for nogen, som ikke kunne finde ud af at værdsætte det, du er og kan byde på.





Smukt sagt - det kan vist ikke siges bedre :)



Og hvor er det egl. mærkeligt...jeg havde lidt en fornemmelse af hvad der var sket da jeg læste dit indlæg i nat Jannik, og jeg gik i seng med en bekymrende fornemmelse og sov lidt uroligt - vågnede efter 7 timer og var nødt til at tjekke denne tråd.

Så hvis jeg der ikke engang kender dig irl kan bekymre mig for det, så tænk på hvordan din familie og venner har det...Håber du har en god omgangskreds til at støtte dig.
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#5739 MOVIE1000 13 år siden

Jannik`S situation 0/6

at "VI" (Filmzerne) altid vil være her for at støtte hinanden, også lige meget hvor slemt det end er 6/6
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5740 misuma 13 år siden

JannikAnd - For filen da, det er ikke vejen at gå...never.

En dag sidder du med en ny laber larve med de gode snuder og tænker "Hva' fanden tænkte jeg på dengang?!" Det er helt hundrede Ü
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?

Skriv ny kommentar: