Gravatar

#111 Thomsen 14 år siden

Will do. Ja, ak, Bookdepository er stærkt savnede.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#112 Skeloboy 14 år siden

Så blev jeg langt om længe færdig med den bog, jeg var i gang med. Har været gået lidt i stå med læsning det sidste års tid.

The Harsh Cry of The Heron 4. bog i Tales of the Otori. Den startede som en trilogi, der var rigtig fed, og så foregår Harsh Cry 16 år efter. Den startede lidt svagt, men for dælen, den kommer stærkt igen de sidste par hundrede sider. Har bestilt bog 5, Heaven's Net Is Wide.

Universet er baseret på det feudal Japan, og der er overnaturlige hændelser med(men ikke decideret magi). Tænk en blanding af Shogun og Tiger På Spring.

Næste bog bliver American Gods af Neil Gaham, som jeg har hørt utrolig meget godt om.

Jeg har det egentlig omvendt med bøger, som med film. Jeg foretrækker afslappende læsning, som ikke kræver for meget tankekræft, men ved film vil jeg gerne have dem tunge og dybe.
Gravatar

#113 ks 14 år siden

American Gods er faktisk en af de få bøger, jeg konsekvent har opgivet efter ca. 100 sider. Den fængede mig overhovedet ikke, og var desværre lidt for meget "out there".

Jeg har netop afsluttet 'The Time Traveler's Wife'. Kald mig bare blødsøden, men det er simpelthen en af de mest hjerteskærende smukke historier, jeg nogensinde er stødt på. Det lykkedes mig at fælde en hel del tåre herhjemme, og måtte ovenikøbet undervejs også tage mig selv i at sluge "klumpen", da jeg ikke synes det var passende at sidde og smågræde i toget på vej til arbejde.

Jeg har ikke set filmen, men kan bestemt anbefale bogen, hvis man har bare den mindste af den mindste romantiker gemt indeni.
Gravatar

#114 Muldgraver 14 år siden

# 112
Neil Gaiman ;) Og American Gods er en vidunderlig bog. Den er meget "out there", men det er Gaiman jo generelt, og hvis man kan lide det, vil man formodentlig kunne lide American Gods. Hvis du kan lide AG læs da endelig også Anansi Boys efterfølgende. Den foregår i samme univers, og er ligeledes herligt morsom og til tider bidende. Hvis du har erfaring med Gaimans Sandman-univers, vil du opleve nogle herlige paradigmegensyn.

Selv læser jeg pt. Undernes verden af Robertson Lewis. Den er spøjs nok. Har desuden netop hjemfået digtsamlingen Muldvarp og pelikan af Mikkel Fossmo, hvilken jeg ser frem til at klukke til.
"Mørk ånde i det grønne krat." G. Trakl
Gravatar

#115 Thomsen 14 år siden

ks (110) skrev:
Du må meget gerne melde tilbage, hvor de sender fra, når du modtager pakkerne.


Jeg har fået den første bog i dag (godt forsinket - damn you, askesky!), og Waterstones sender fra Burton upon Trent i Staffordshire, der ligger i et sted i midten af UK. Der er altså ingen risiko for at få en ubehagelig ekstra regning i form af dansk moms og told.

Altså, for lige at opsummere, så er Waterstones tilsyneladende generelt marginalt dyrere end Amazon og nogenlunde på niveau med Blackwell. Til gengæld så lægger de ikke - i modsætning til konkurrenterne - dansk moms på regningen, og da de heller ikke sender fra en af kanaløerne, er der ingen toldrisiko.

Hvis man bare bestiller en enkelt paperback, så bliver besparelsen nok ædt af prisforskellen. Men hvis man, som jeg, bestiller mange eller forholdsvis dyre bøger, så er Waterstones værd at tjekke som alternativ til Amazon. Fx kostede de to fagbøger, jeg lige har bestilt hos Waterstones, inkl. porto, ca. 1000 kr, hvor Amazon skulle have 1265 kr for dem. Det er da en besparelse, der er til at føle.

Waterstones pakker i øvrigt bøger i en papæske, der ligner meget den, Amazon bruger. En yderligere fordel kan være deres pointsystem, som man skal tilmelde sig. Jeg har ikke prøvet det endnu, men man får åbenbart point for hvert køb, der så kan veksles til rabat på fremtidige bogindkøb. Det udligner muligvis prisforskellen mellem dem og konkurrenterne.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#116 inflector 14 år siden

I sidste uge læste jeg "Frygtelig lykkelig", som var lidt af en skuffelse. Jeg var ret så begejstret for "Kunsten af græde i kor", hvor humoren fungerede rigtig godt, det synes jeg ikke den gør i "Frygtelig lykkelig". Jeg blev ikke rigtig revet med af handlingen, som i lange perioder var så grotesk langt ude og oven i hatten havde en hovedperson, som jeg har særdeles svært ved at forholde mig til, gør at min begejstring er til at overskue..

Så har jeg sammen med mine elever læst "Drengen i den stribede pyjamas", som er en glimrende børne/ungdomsbog, som er velskrevet og medrivende. Især er fortæller synsvinklen fra drengen Brunos side virkelig godt ramt.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#117 inflector 14 år siden

Hov ville også have nævnt "Submarino", som jeg læste for et par uger siden. Fy for pyferen en kompromisløs omgang. Virkelig velskrevet og medrivende. Det er dog ikke ligefrem en bog man kommer i godt humør af, da der stort set ikke sker en eneste god ting for hovedpersonerne. Jeg vil dog anbefale den alligevel.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#118 ks 14 år siden

Tak for info, Thomsen! Det skriver jeg mig lige bag øret til næste gang, at et af min lån tilbagekaldes til biblioteket :)
Gravatar

#119 McPeter 14 år siden

Så er der også kommet ebogslæser i danmark. Lyder spændende med omkring 2000 danske bøger i 2010 som jeg lige læser det.
http://newz.dk/gyldendal-klar-med-e-bog-laeser
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#120 Muldgraver 14 år siden

Mod midnat af Georg Trakl
"Mørk ånde i det grønne krat." G. Trakl

Skriv ny kommentar: