Gravatar

#1801 Highland Park 16 år siden

#1799: Ja, okay. Det kan jeg godt forstå.
Men de der fordomme er altså ikke værd at tage alvorligt. København er en fantastisk storby. Du skal nok falde til. Der er altså masser af gode grunde til at flytte herover. Tro mig.
Hvad boligforhold angår så kommer det vel lidt an på, hvad du har råd til, og hvad du leder efter.
Hvad det med at være alene angår, så får du jo en masse kolleger, og derudover kender du vel en masse her fra Filmz. Jeg er hvert fald altid frisk på en kop kaffe eller en kold fadøl.
Nogle gange skal man bare springe ud i det uden at tænke for meget over det først. :)

Mht. jobbet: har du søgt det, eller har de henvendt sig til dig på baggrund af anbefalinger eller deslige? Hvis jobbet er perfekt, og du ikke tror, at du umiddelbart vil kunne finde noget lige så godt og lovende - OG du vel at mærke tillægger karrieren stor betydning - så synes jeg bare, at du skulle gribe chancen og takke ja. Det lyder sgu spændende.
Forresten er der masser af single-piger herovre. Også fra Jylland. ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#1802 filmz-Bruce 16 år siden

DarkLight (1778) skrev:
Men har jeg virkelig lyst til at starte et helt nyt sted i en alder af 29?


Suk, som 44 årig føler jeg mig truffet :( Går selv og overvejer skift. Jeg har de fedeste bløde værdier, hvor jeg er, 8 måneders opsigelse, men de næreste af mine gode kollegaer er på vej væk og udsigten til arbejde med Sharepoint giver med gåsehud. Hmmmm. Pis!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#1803 cyberzed 16 år siden

#1802 FY! kan du så holde op med at sidde og sige sådan nogle grimme ord :) 8 måneder er godt nok lang opsigelse :S
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#1804 gi-jones 16 år siden

#1798: Jeg mener bare at man er nød til at bestemme sig. Hvis jeg som arbejdsgiver havde en samtale med en gut, der sagde at han ville have jobbet, ville jeg gå ud fra at han startede som aftalt. Det er en aftale man laver med sin kommende arbejdsplads, og en aftale løber man ikke fra. Du ville sgu også blive hidsig hvis du blev lovet et job, sagde dit gamle op, fandt ny bolig etc. og når du så dukker op får du at vide, at de fandt en der var bedre kvalificeret i mellemtiden.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#1805 gi-jones 16 år siden

#1802: Det er sgu aldrig for sent at skifte. Min mor nærmer sig 60 og har lige skiftet job. Det er det bedste der er sket for hende i mange år.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#1806 Highland Park 16 år siden

#1804: Selvfølgelig.
Det var heller ikke min mening, at det skulle lyde som om, at man bare kan gøre det i et væk - altså sige takke ja for så senere at sige nej. Selv har jeg aldrig gjort det og kunne heller ikke finde på at gøre det, men det skyldes min person og mit temperament.
Men jeg kender til andre, der har gjort det - både i fin tid men også i et enkelt tilfælde på sådan et tidspunkt, at vedkommende røvrendte sin arbejdsgiver. Det bifalder jeg bestemt ikke.
Det var mest et forsøg på at hjælpe DarkLight og skulle ikke lyde som en generel opfordring, hvilket jeg beklager, at det åbenbart gjorde.

Men igen: jeg vil hævde, at det også afhænger af de givne omstændigheder, ansættelsestidspunktet, den pågældende arbejdsgiver og meget andet.

#1803: Ja, 8 måneder er godt nok lang opsigelsesfrist! Så er lønnen næppe dårlig heller. ;)
Jeg aner ikke engang, hvad Sharepoint er, men Bruces omtale er nok til, at også jeg får gåsehud. Det er nok noget med indvolde og cyankalium...
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#1807 filmz-Bruce 16 år siden

#1803 & 1806

Har været der i 18 år, så der kommer selvfølgelig nogle anciennitetsgoder :o) Lønnen er mindre end den var i 2001, da jeg ikke gad arbejde med SAP mere, fordi det stank, men den er da stadig god, men det er mine fleksible forhold med arbejdstider, som gør at jeg har mere tid med min datter, jeg værdsætter. Men det ville da være kanon at blive fyret og have et andet job på hånden :o) .... 7-9-13!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#1808 cyberzed 16 år siden

#1807 Er det ikke et spørgsmål om at indføre en masse "* Math.Random()" :D
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#1809 DarkLight 16 år siden

Er det ikke netop det SAP gør?
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#1810 filmz-Bruce 16 år siden

Jeg tror ikke nogen endnu, SAP konsulenter inklusive, helt ved hvad SAP gør! Det er derfor så mange indfører det, for ikke at blive afsløret!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: