Gravatar

#2091 Highland Park 15 år siden

#2089: Jeg synes, at du skal gå efter et, der har tilbragt en nat i Paris. Så kan det ikke være helt skidt. Fine fornemmelser. :P

Hvad med at oprette en tråd med spørgsmålet? Så giver bruce og alle de andre hifi-nørder sikkert deres besyv med, når de er på forummet. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#2092 Bony 15 år siden

#2090 - Jeg har ikke engang modtaget min receiver endnu. :) Jeg vil desuden bruge et lidt ældre højttaler-sæt et stykke tid endnu, da de er okay for nu.

De nye højttalerkabler skulle selvfølgelig være en fremtidssikring som derved både kunne overleve et højttaler-skift og et eventuelt fremtidigt receiver-skift. :)

#2091 - Ja, men jeg har som sådan ikke noget spørgsmål. Det var bare om der var nogen der havde nogle forslag til andre mærker at kigge efter. En tråd er ikke nødvendigt. ;)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2093 wiseguy 15 år siden

Fik billetter til Depeche Mode i Parken næste sommer :o)
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#2094 Bony 15 år siden

#2093 - Depeche Mode er fantastiske live. Så dem i Århus, da de gæstede smilets by. Tillykke med billetterne. På trods af dårlig lyd (som vi kender det fra Parken) så var det en stor stor oplevelse at se dem live!
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2095 Highland Park 15 år siden

#2093: Tillykke! Jeg havde helt glemt, at de blev sat til salg i dag. Jeg har aldrig selv været med til koncert med dem men kunne godt tænke mig det.
Men de er vel allerede udsolgt nu... :(

#2094: Ja, det med lyden kunne de sgu godt tage sig sammen og få fikset! (Hvis muligt.)
Den fejlede dog intet på U2's "PopMart Tour". Jeg har aldrig tilgivet mig selv, at jeg ikke lige rakte ud og rørte ved Bono, da han iklædt bokserpyjamas hoppede let dansende forbi mig, mens han slog ud i luften. Det var stort. Sikke en entré.

Det er især efter at have set "101", at jeg virkelig fik lyst til at opleve Depeche Mode live. Til gengæld har jeg så oplevet Dave Gahan live på Roskilde.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#2096 Bony 15 år siden

Mit filmz går amok lige nu og har highlightet en masse tråde jeg ikke følger. Strange!
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2097 Highland Park 15 år siden

#2096: Det tager kun 5 min. at følge med på Filmz. Men vi vil så gerne have, at du bliver lidt længere. ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#2098 Bony 15 år siden

#2097 - Haha, ja.

"Sneaky bastards!" :D
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2099 filmz-jonasgr 15 år siden

Ja den her mandag har väret god indtil videre. Starter med at min udlejer er sur over hun ikke har fäet depositum endnu, men hun ved äbebart ikke at det faktisk tager tid at sende penge fra DK til DE. Saa skulle jeg have time i dag troede jeg (eller det tror jeg faktisk stadigvaek). Der staar 13.00 paa mit skema i rum 201. Jeg kommer klokken 12.50 og venter indtil 13.30 og gaar saa igen da der ikke er kommet nogle endnu og har ikke faaet nogle emails omkring det.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#2100 filmz-Bruce 15 år siden

#2075 Flot Kadann

#2080 & #2089

Det er min egen opfattelse, at man bliver k....t i r...n ved de dyre højttalerkabler. Der skal et signal fra A til B og det skal kunne flyde ved så lidt forstyrrelse udefra som muligt. At lægge en tusindkroners stor investering for at få 0.005% mindre modstand end et andet kabel er i mine øjne komplet vanvittigt ifht. hvad de penge kan bruges til et andet sted i ligningen. Jeg har godt læst diverse anmeldelser af bla. 70.000 meteren kabler og hvor meget bedre det lyder. Bullshit siger jeg. Jo der skal nok være forskel og især ved anlæg, hvor resten af komponenterne holder samme prisleje, men ved Onkyo og Denon receivers til ganske normalt prissatte 5.1-7-1 anlæg ... NOT. Men der er også kabler som farver lyden og så er det altså også et spørgsmål om, hvilken "slags" lyd man foretrækker.

When designing a cable, we focus primarily on three scientific principles: inductance, capacitance, and resistance - LCR. To Calabrine, these are the most important terms when considering a cable. Companies that tell you otherwise have either discovered a loophole in the entire discipline of physics, or are taking advantage of flashy terminology to get your mouth watering.

Køb no nonsense, no bullshit kabler:
Blue Jeans cables
Impact Acoustic cables
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: