Gravatar

#2431 Bony 15 år siden

Hvad angår vores snak om Netbooks, så var jeg ude for at lede efter Eee 900'eren som jeg godt kunne tænke mig at se IRL. Til min store overraskelse fandt jeg en lille computerbutik som havde Eee stående. Men ikke nok med det, så havde de sørme en MSI Wind stående på hylden LIGE ved siden af. Så det var jo den perfekte mulighed for rigtigt at sammenligne mellem de to modeller, jeg havde kogt min søgning ned til.

Jeg måtte dog desværre indse, at Eee'en desværre blev lidt for lille trods alt. MSI'ens tastatur er tæt på at være full-size og det gjorde udfaldet. Desuden synes jeg at den ekstra store skærm (+1,1") også var et stor plus, jeg ikke kunne se igennem fingre med.

Men for pokker, hvor er det nogle lækre små størrelser. :)

#2430 - Jeg har ikke rigtigt brugt det ordentligt endnu. Bare prøvet lidt af mulighederne og sådan. Men har lige installeret det på min sekundære bærbare, så jeg prøver lige at give det et par afleveringer. Det er sjovt at du siger at MS Office er pænere, for jeg synes netop at det meget enkle look og udseende, er et plus ved OpenOffice. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2432 filmz-Kadann 15 år siden

#2431 -

Hvis du kun har brug for tekstbehandling, så checke AbiWord ud. Jeg bruger det selv på min bærbare, fordi jeg ikke gider at bruge tid på at fravælge alt muligt snask fra MS Office og Open Office, hver gang jeg skal installere og der er også mulighed for dansk ordbog, hvis man skal bruge den slags.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#2433 Bony 15 år siden

#2432 - Det virker som et meget godt program til mit forbrug. Og så er det ikke så krævende hvilket bare er et stort plus. Der kan være uendelig lang ventetid i MS Office nogen gange..

Tak for rådet, vil lige give det en test og en chance på et tidspnkt.. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2434 filmz-Le Samouraï 15 år siden

Uh, det med tasteturstørrelse husker jeg godt fra dengang, jeg havde en 12" Powerbook til låns. I starten blev mine fingre ved med at ryge udover kanten i siderne. Da jeg så endeligt fik købt min nuværende Macbook Pro 15,4", havde jeg til gengæld svært ved at bruge et full size keyboard igen. Det er simpelthen bare et vanespørgsmål.
Sidst set: The Black Pit of Dr. M 4/5 | SW: Ep. III 2/5 | Elephant 5/5 | Black Sunday (1960) 4/5
Gravatar

#2435 filmz-Kadann 15 år siden

#2434 -

Ja, det er ikke helt nemt. Jeg har min Eee og en Fujitsu 12", som jeg bruger med jævne mellemrum. På arbejdet bruger jeg alm. tastatur, samt et ergonomisk tastatur og roder dagligt med bærbare og ved min stationære derhjemme bruger jeg ergonomisk tastatur, så mine hænder og hjerne vil ikke altid arbejde sammen p.g.a. alle de skift. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#2436 lagoni 15 år siden

Nå, så kan man åbenbart ikke redigere dokumenter fra MS Office 2007 i Openoffice.org 3. Så er det tilbage til toeren.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#2437 Bony 15 år siden

#2436 - What!? Det har jeg da lige netop gjort. :/

EDIT: Dobbelt-tjekker lige. :)

.. og det virkede også denne gang. Måske misforstår jeg hvad du mener? :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2438 lagoni 15 år siden

#2347 - MS Office gemmer åbenbart pr default i ooxml. Dette format kan OOo åbne, men man kan ikke redigere det. Det skriver OOo i hvert fald selv på deres side, jeg har ikke et ooxml-dokument liggende, så jeg kan ikke lige bekræfte det. Men det lyder dumt, jeg har da tit haft brug for at rette i tilsendte dokumenter og de er oftest Word.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#2439 DarkLight 15 år siden

This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#2440 davenport 15 år siden

Så har der været en teknikker og sætte naturgas til igen. Han så også ud til at være lidt træt af at skulle herud igen. Så kan de sku bare lade være med at lukke for det, og lige advare folk først.

Ellers ligger jeg syg... Det er der vidst mange der er for tiden..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: