Gravatar

#2451 filmz-Le Samouraï 15 år siden

Sidder og drikker kaffe (suprise!). Jeg skal ind i byen til ANOTHER WORLD ENTERTAINMENTs Halloween-hygge i Huset om en times tid. Jeg håber, at der kommer lige så mange skægge og interessante mennesker som sidste år, at de har øl nok, og at man måske kunne køre et heldigt plakat-køb eller to. Man ved aldrig.
Sidst set: The Black Pit of Dr. M 4/5 | SW: Ep. III 2/5 | Elephant 5/5 | Black Sunday (1960) 4/5
Gravatar

#2452 filmz-Kadann 15 år siden

Jeg ser "A Threevening With Kevin Smith". :D
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#2453 Bony 15 år siden

Grundet min nuværende yoghurt situation har jeg valgt at dreje det til noget positivt, og har derfor valgt at forfatte en kort anmeldelse af den nuværende variant.

Thise Yoghurt - med frugter fra Uganda
Indeholder: 1000 gram
Format: Økologisk
Producent: Thise Mejeri
Økologi-kontrolleret: Ja

Det første der springer én i øjnene, er den flotte karton med et meget minimalistisk design. Selve kartonnen er hvid, men toppen er prydet med billeder af alskens eksotiske frugter. Det var udelukkende på grund af selve titlen, at jeg valgte at købe denne. Lovningen om "frugter fra Uganda" lød spændende og, købstidspunktet og min situation taget i betragting, ikke til at stå for. Mit første indtryk er bestemt også, at det ikke var et fejlkøb. Smagen er virkelig eksotisk. En snert af passionsfrugter er det første der falder en ind. Herefter kommer flere andre smage, af henholdsvis ananas og en udefinerbar æblesort. Spændende.
Konsistensen er god, dog lidt for flydende. Kunne personligt godt have ønsket mig en lidt fastere konsistens, som man f.eks. ser hos Arlas egne "Marklyst"-yoghurt varianter.
Til trods for den lidt tynde konsistens, er yoghurten en anelse klumpet, hvilket i sin helhed giver et godt indtryk. Udseende er dog en faktor der trækker ned hos dette produk. En nuanceløs hvid/cremefarve, er simpelthen for kedeligt. Jeg savner lidt de grønne farver som ellers kendetegner den spændende passionsfrugt. Men hvor er de?

Smag: 6/6
Udseende: 2/6
Holdbarhed: 3-4 dage i køleskab ved +5 C.

Udseendet må dog til sidst vige for den gode smag, som presser Thises produkt op på et samlet 5-tal. Klart et anbefalelsesværdigt produkt til de, der godt kan lide yoghurt. Den er dog også god til nybegyndere indenfor yoghurt-genren.

I alt: 5/6
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2454 filmz-Le Samouraï 15 år siden

Yes, Bony! Jeg ser frem til flere anmeldelser på det nye søster-site yoghurtz.dk.
Sidst set: The Black Pit of Dr. M 4/5 | SW: Ep. III 2/5 | Elephant 5/5 | Black Sunday (1960) 4/5
Gravatar

#2455 dyg 15 år siden

#2452 - Bæst! Jeg vil også have min kopi nu!

Er lige kommet hjem fra et par fotosessions, bl.a. med halvnøgne piger på en skibakke på store torv i Århus, Mums! ...Desværre havde de store luffer på, der sagtens kunne dække deres fine bryster :(
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2456 davenport 15 år siden

Ha ha Bony :D
Simpelthen kanon ;)

Nayze - scorede du ikke noget pels på pomfritten, da????;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2457 Michael Andersen 15 år siden

Hvis halvnøgne piger på en skibakke fik min interesse, så ødelagde udtrykket, pels på pomfritten, da lige den stemning :D

Sidder og ser "The Empire Strikes Back". Det er ikke altid at ens gamle filmfavoritter kan leve op til den begejstring, man havde for dem som bette dreng, men den film holder bare for vildt. Actionscenerne, de lækre billeder, historien, dialogen osv. og ikke mindst den perfekte musik kan stadig få mig til at klappe i hænderne, selvom jeg har set filmen flere gange end George Lucas har trukket i en flonelsskjorte.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#2458 gi-jones 15 år siden

#2455: Ok, hvad er det med de piger? Og hvornår ser vi billederne?
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#2459 filmz-Bruce 15 år siden

Det var sgu da noget af en anmeldelse Bony :) God bedring med bisserne! Kan anbefale en super tandlægeklinik i Malmø!

Nå, lige blevet færdig med en lille 18 timers arbejdssession og ser frem til en mere om 6-7 timer ... så goooo'nat!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2460 filmz-Kadann 15 år siden

Jeg har lige rykket lidt rundt på computeren, fået fjernet det værste støv i den og rykket lidt rundt på nogle enheder i den - mine front USB-porte, powerknap o.s.v. sad lidt i vejen for mine optiske drev, men heldigvis kunne hele balladen skrues af og flyttes et andet sted hen.

Så skal jeg bare have pakket min gamle 400GB harddisk sammen, så jeg kan få sendt den til Seagate i morgen og få den byttet.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: