Gravatar

#571 Takfornu 16 år siden

# 569 og 570 Takker ;)

Jeg føler mig virkelig ynkelig lige nu ... render frem og tilbage på toilettet ... kan dårlig ligge, kan dårligt stå, kan dårlig sidde - lige meget hvad jeg foretager mig hjælper på at jeg bedre kan luft :(

Det er virkelig noget som tager på humøret, også fordi jeg simpelthen ikke kan finde ud hvad, der har udløst så krafig et anfald denne gang :(
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#572 davenport 16 år siden

Rigtig god bedring. Det lyder virkeligt skidt, det må være frygteligt at have det sådan.

Jeg kan kun "prale" af moderat hovedpine i dag, menstendels fordi jeg faldt i rødvinens lumske fælde i aftes. Har lige lånt et par panodiler af en kollega, og afventer fuld effekt. Jeg kombinerer med vand.

I morgen får jeg plejebarn, da en ven skal have renoveret sin lejelighed. Så han kommer lige på en uges ferie.. Jeg har planer om at fede ham op!

Jeg kan ikke få fat på nærmeste leder pr. tlf., så nu skriver jeg en mail. Jeg skal melde barsel ret hurtigt nu, da der er 4 uger og 4 dage igen.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#573 tiany 16 år siden

Har været over og handle - og nu sidder jeg og ser håndbold - håber godt nok de vinder i dag.
Valar morghulis
Gravatar

#574 tiany 16 år siden

OMG en vild afslutning på håndbold, aldrig har jeg set noget lignende. Man må da sige at Mikkel Hansen nu er en populær mand :D
Valar morghulis
Gravatar

#575 Michael Andersen 16 år siden

Ja det var sindssygt. Det mindede jo næsten om NFL eller en anden amerikansk sportsgren. Man troede kampen var afgjort, men så vender det hele fuldstændigt til allersidst :D
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#576 wiseguy 16 år siden

Øv havde helt glem at der var håndbold - men lækkert nok, at drengene fik hevet en sejr i land.

#572 Det er jo snart :o) glæd dig! Det bliver dit livs største koldbøtte, men der er ikke noget mere fantastisk end ens egne børn (andre folks børn ka være nogle små sataner ;o) ) Jeg elsker mine 3 små guldklumper over alt i hele universet :o)

Men det der med faderskab er sku heller ikke helt billigt!!! Har lige været i Vejle og bestille en ny brilliant til fruens vielsesring - Hun fik den første i til brylluppet og efterfølgende har hun fået een for hvert barn.
Så var vi lige en lynsmut i Exit og købe lidt tøj til lillepigen - hun vokser som fik hun penge for det!!!
Til sidst var vi til møde med restauratøren og fik styr på alle detaljerne til barnedåben i slutningen af sept.
Hvis jeg inkluderer fotografen som vi også har booket i forbindelse med dåben, så ka' jeg nok sige farvel til 20 kilo :o(
Der bliver sku nok ikke bestilt ret mange film resten af måneden!!
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#577 Takfornu 16 år siden

# 572 & 576 Den dersens far følelse er noget af det bedste, der findes. Både når det godt og også når det går mindre godt :) - Sød gave noget hun sikkert er rigtig glad for ;) - Jeg gav sidste år min kone en 4-firkløver i jade-sten (symbol på os og vores 2 drenge) og i guldkæde, og nej hvor lyste hun bare op da jeg hængte den om halsen på hende.

Det med andres børn kan jeg godt følge selvom jeg har et meget svagt punkt for min brors tvillinger - En dreng og En pige :)

Ligger ellers og lytter til dette fede soundtrack og slapper af ovenpå en længere snak med en specialist på Hillerød Hospital. Orker slet ikke at lave aftensmad, så måske skulle man ringe efter noget :-)
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#578 Benway 16 år siden

#577 Ah, det er nu også et totalt fedt soundtrack. :) God bedring.
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#579 Takfornu 16 år siden

# 578 Takker :)

Helt vild fedt og på samme måde som med bl.a. soundtracket til "La Double vie de Véronique" er det masser af korte temaer, men stykker/lytter man dem sammen danner de en smuk helhed ;)
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#580 filmz-jonasgr 16 år siden

Det danske håndboldherrehold var da så svineheldige i dag. Det er noget af det dårligste jeg har set dem spille i en stor turnering under Wilbeks ledelse. Noget siger mig at de lider af Klavs Bruun syndromet. Hver gang han har været med på holdet i en af de store turneringer har det danske hold spillet dårligt.

Det er nu lidt sjovt at se Rusland spille. De har ikke ændret spillestil siden jeg begyndte at følge dem og det er de samme spillere som har spillet på holdet i de sidste knap 10 år. Jeg gætter på at de bliver ved i en 10 år endnu og sætter de en ny række af spillere ind som skal spille sammen de næste 20 år. Men det er da en skandale at de ikke har Lavrov med, for selv om han måske spiller i en tredjedivisionsklub i Tyskland så kan han da stadigvæk levere noget, trods det at han vel har rundet de 50.

Og så skal jeg da lige love for at profilbilleder er blevet populære.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: