Gravatar

#731 elwood 16 år siden

#727 Your Honor I rest my case!

Mit råd vil være anskaf en PS3, den bliver du glad for, Xbox360'eren sku komme i ny forbedret version, og hvis der ikke er nogen spil du virkelig brænder for og spille på en 360'er, så køb en PS3. og vent med en evt. 360'er.

Så ja PS3 it is for mig. PS3'en har også en stærk online side med PSN modsvar til XBL, og PS3'en får tit meget opfindsomme og alternative spil, det sætter jeg pris på. Seneste eksemple på XBL side var Braid (som også er et fedt spil)

Men når alt kommer til alt er det simple spørgsmål jo blot, hvilke spil kan du li, og købe konsol dufra det, hvis du spiller meget.

Jeg har en PS3, Xbox360, Wii, Gamecube og PS2. så jeg er vidst det man kalder hmm Upartisk er det ordet ? (tager ikke side med en af konsollerne)

Eden... du vil jo gerne 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#732 cyberzed 16 år siden

#729 Det var umiddelbart tanken omkring spil / afspilning af div ting fra computeren. Er lidt i tvivl når det kommer til Blue-ray'en i forbindelse med film...er den "god" nok, larmer den for meget etc?

Hvad angår vilke spil jeg kan lide så er consol markedet en by i mother russia for mig, da jeg aldrig har været tilhænger af dem, men demo/spil aften hos DarkLight har da vækket sulten lidt.

Så at Xbox'en er i fejlrate på omkring 17% et eller andet sted og har en kollega der også har haft hans inde så det lugter ikke så godt i min næse.
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#733 davenport 16 år siden

Shit, det lyder ikke rart! Har du politianmeldt det?? Man må være både skræmt og vred, efter at have oplevet den slags.

Jeg har lige snakket med vores komm.chef, der gerne vil have et møde med mig om små 14 dages tid, da han synes jeg har nogle gode idéer, de kan bruge.
Det er meget spændende. Faktisk læner det sig uhyggeligt tæt op af et drømmejob, da man skal udvikle undervisningsmateriale, og jeg elsker at lave den slags.

Og da vores centerchef har ferie, udnævnte hun mig (for sjov) til konstitueret leder denne uge, så jeg overvejede at bære slips ;D

Men alt er ved det samme. Det er stadig mandag, det kan man ikke tage fra én!
Men jeg fik da min barselsmelding igennem i dag, da jeg fik fat i en af de højere chefer. (Det er sidste dag i dag, da termin er om præcis en måned)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#734 elwood 16 år siden

#732 PS3'en larmer mindre end en stealth prut fra sidemanden 8-)

eller sagt på en anden måde min 360'er råber højest hehe.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#735 filmz-Kadann 16 år siden

#732 -

Som du kan se i andre tråde, har Criterion Collection valgt PS3'eren som referance-afspiller, så den er mere end god nok til Blu-ray. :)

Med hensyn til afspilning af film/musik fra din computer, er det heller ikke et problem. Jo, PS3'eren har indbygget blæser, men jeg synes ikke den er voldsomt støjende og jeg har endda en af de ældste modeller, der vistnok siger lidt mere end de nye. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#736 DarkLight 16 år siden

cyberzed:
Er lidt i tvivl når det kommer til Blue-ray'en i forbindelse med film...er den "god" nok, larmer den for meget etc?


Du kan komme op til mig på et tidspunkt for at se den, og teste bluray film :)
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#737 tiany 16 år siden

#732 Hvis du køber en PS3 skal du blot sørger for at den står fri, så larmer den ikke så meget, faktisk mindre end xboxen.
Men okay vi har også en af de første PS3 som, vist larmer lidt mere end de nye.
Blu-ray afspilleren er guld-værd
Valar morghulis
Gravatar

#738 cyberzed 16 år siden

#735 Var en af de nyheder jeg faldt over, var dog lidt i tvivl om støjniveauet fra den :) Der er kun to versioner eller de har ikke lavet markedet så ugennemskueligt som f.eks. Xbox 360 er? (Kan kun se en 40 og 80GB udgave på spilpriser.dk)

#736 Deal...har du en ordentlig stak reference scener man bør se :P

Næste stop efter consol må så blive en ny plade til at se det hele på da jeg tvivler på at mit 32" CRT viser særlig meget HD :D
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#739 elwood 16 år siden

#738 Av ja her er så "minuset" ved PS3'en ps3'en viser tydlig kvalitets forskel på et ikke HD tv, her var 360'eren lidt mere tilgivne, bortset fra nogle få spil Dead Rising anyone 8-)


men en PS3 skal sku også opleves på et HD TV.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#740 filmz-Le Samouraï 16 år siden

#719 - Jeez, hvad skete der?

Jeg har haft en... interessant... weekend. Var til spontan fest hos en veninde og tog bagefter i byen. Jeg fik drukket en af landets allersidste flasker Nordsøolie. Jeg rendte ind i en pige, jeg engang kendte, men som jeg desværre mistede kontakten med for næsten et årti siden - og som jeg har forsøgt at finde igen lige siden. Og jeg blev hardcore bagt på af en sød, lille studine, som jeg endte med at stikke af fra i en tilfældig taxi, der belejligt holdt ved kantstenen, fordi jeg var alt, alt for fuld til at håndtere situationen fornuftigt (sådan i betragtning af, at kæresten lå derhjemme og sov). Jeg manglede bare en udpumpning, så var det som at være teenager igen :-)

Det er mandag i dag i allerhøjeste grad. Mine briller er lige knækket i stellet. Jeg løftede dem bare fra bordet, og så sad jeg pludseligt med den ene stang i hånden. Jeg bruger dem kun til at se film, så det er ikke helt galt. Men jeg har en film liggende, som jeg skal skrive en booklet til, så det er ikke det heldigste tidspunkt :-/
Sidst set: The Black Pit of Dr. M 4/5 | SW: Ep. III 2/5 | Elephant 5/5 | Black Sunday (1960) 4/5

Skriv ny kommentar: