Gravatar

#9191 cyberzed 15 år siden

#9188 Hvad kirken ikke kan klare må staten fikse :)
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#9192 wimmie 15 år siden

Nemmerlig ;P
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#9193 cyberzed 15 år siden

#9192 Hvordan stemmer det så med brudens forventninger til det store lagkage fluff bryllup?
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#9194 filmz-jonasgr 15 år siden

Jeg skal lige loven for at død er et stort tema hos mine forældre i øjeblikket. Inden de tog afsted døde et medlem af et musikorkester min far spiller i. Under ferien dør min kusine. I mellemtiden dør en nabo, en svoger til ham de købte deres hus af dør, og en af deres gode venner er dødeligt syg af kræft. Der er så mange begravelser de ikke kan nå at komme til allesammen. I går var der f.eks to.

Jeg havde sgu en weird drøm i nat. En blanding mellem Lost og Final Destination. Vi får at vide at nogle folk at vi ikke skal fucke op med vejret ellers fucker det op med os. Jeg får imellem tiden nogle syn, hvor jeg ser en af mine venner blive grillet af et lyn. Da uvejret opstår skynder resten sig ind i et hus, mens jeg insisteret på at mig og min ven lægger os ned. Så vil han nemlig bliver ramt af lynet og jeg overlever. Det sker og jeg løber ind i huset og råber "call 911" (hvorfor jeg snakker engelsk har jeg ingen anelse om). Et stykke tid efter besøger vi ham og mine venner kommer ud med tårer i øjnene. Jeg går ind for at besøge ham og synes egentlig at han har det bedre end ventet.

Hans ansigt er en fladtrykt skinke, med øjne, mund, næse og ører naturligvis. Kroppen er en flæskesteg med nystegt og sprødt sværd. Han nævner at vi skal fange de skyldige. Mig og min ven er sikre på at det er de samme folk som sagde at vi ikke skulle fucke med vejret. Vi er sikre på at de er i stand til at manipulere med vejret. The End.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#9195 Highland Park 15 år siden

jonasgr (9194) skrev:
Kroppen er en flæskesteg med nystegt og sprødt sværd.

Og nok en gang åbenbares det freudianske fallossymbol! Halleluja!
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9196 davenport 15 år siden

For helvede, nu er det allerede onsdag i ferien, og jeg er stadig syg... Er faktisk lidt bekymret efterhånden mht. svineinfluenzaen. Jeg plejer ikke at være syg så længe, og plejer at få det bedre hen af vejen.
Lægen tager ikke deres telefon, så jeg må opholde mig i egen karantæne.
Obersten og DKSBF er sendt til Fyn på en overnatning...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#9197 filmz-jonasgr 15 år siden

#9195 Hehe, det havde jeg ikke lige tænkt på. Men hvor meget jeg end ikke bryder mig om Freud, så kan man nok ikke helt undgå det når det drejer sig om drømmetydning og en helt masse andre ting.

Jeg har egentlig altid haft lyst til at få lavet en drømmetydning. Jeg kunne selvfølgelig selv begynde at studere det lidt, men der er sgu så mange ting man selv kunne gøre. Drømme synes jeg kan være meget fascinerende, men også nogle gange irriterende. For man vinder alle de 20 millioner man drømmer om :)
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#9198 filmz-Bruce 15 år siden

#9196 Min svigerinde som var med i Spanien er også syg og symptomerne er også henad svineinfluenza :( Det værste er, at det er vores overbo og jeg lige nu passer deres børn, som leger med min datter :( Jeg er sgu også lidt bange!!!

God bedring!!!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#9199 Highland Park 15 år siden

#9197: Freud er trættende i længden, men som grundlægger af psykoanalysen er hans betydning umulig at undervurdere, omend man er nået langt siden hans dage.
Hvad angår drømmetydning finder jeg dog Jungs teorier noget mere praktisk anvendelige. Dog mest som en form for værktøj for når det kommer til stykket, er man selv bedst i stand til at tyde sine drømme.
Mmm... at sove, drømme og dagdrømme... findes der noget bedre? :)

God bedring davenport.

Og stort tillykke til wimmie!
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9200 evermind 15 år siden

Jaaaa, tillykke wimmie - one ring to rule them all, one ring to find them, one ring to bring them all and in the darkness bind them!! :D
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"

Skriv ny kommentar: