Frokost i dag: Baguette med laks, ruccolasalt, tomat og peberfrugt-pesto...namnam
Aftensmad bliver noget karryret: ingefør, hvidløg, chili og karry svitses på pande, kalkunstrimler tilsættes indtil de er brune, porre og gulerødder bliver kommer derefter med, og så lige noget fløde over...med brune ris
Tandoorikylling tilberedt i syrlig tomatcurry med mandler, cashewnødder og rosiner. Langtidstilberedt lam i curry med yoghurt, mandler og kryddernelliker. Kylling i klassisk stærk curry.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Jeg har besluttet mig for at blande lidt sundt med lidt endnu bedre i dag, så hakker et par sandwiches sammen med en masse marineret kalkunbryst, friskstegt Bacon, salat og grøn peber - krydret med lidt mild texmex og allround på Baconen..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Oksekød, frisk chili, chilibønner på dåse, tomat (frisk eller på dåse), løg og evt. hvidløg.
Til 500 gram oksekød bruger jeg normalt 2-3 alm. frisk chilifrugter, de små, røde man kan finde en hvilken som helst Brugsen, fjerner bare stilken og hakker hele frugter i stykker, for ekstra power.
Så svitser jeg hvidløg, løg og chilifrugter i olie, smider kødet i og bruner det, mens jeg krydrer med salt/peber efter amerikansk øjemål (som min gamle matematiklærer sagde).
Når kødet er brunet, kommer jeg tomat og bønner i, med chilisovsen i dåsen, lader det varme godt igennem og smager til, hvis det lige kræver lidt ekstra krydderi eller chilien er lidt for hardcore.
Personligt går jeg efter at svede, når jeg har smagt en teskefuld af maden, men andre vil sikkert vælge en mildere udgave. ;)
Lidt afhængigt af humøret, serveres det med brød, ris og nogle gange med tzatziki og/eller creme fraise.
#88 - Lyder ganske meget som den jeg selv laver. Og min skal også være så stærk som mulig (næsten da). Man kan også med stor glæde putte Bacon i, det giver også en dejlig smag.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
#81 Skeloboy 17 år siden
Baguette med laks, ruccolasalt, tomat og peberfrugt-pesto...namnam
Aftensmad bliver noget karryret: ingefør, hvidløg, chili og karry svitses på pande, kalkunstrimler tilsættes indtil de er brune, porre og gulerødder bliver kommer derefter med, og så lige noget fløde over...med brune ris
#82 filmz-Bruce 17 år siden
Tandoorikylling tilberedt i syrlig tomatcurry med mandler, cashewnødder og rosiner. Langtidstilberedt lam i curry med yoghurt, mandler og kryddernelliker. Kylling i klassisk stærk curry.
#83 davenport 17 år siden
#84 BN 17 år siden
Dobbelt Mexikansk Burger + Pommes Frittes (til konen), Chicken Dipper (til barnebarnet ... 5-årig energibombe af en pige) og Dobbelt Bacon Cheese Burger + Pommes Frittes til mig selv ...
... via Just-eat. :-)
#85 filmz-Kadann 17 år siden
En ondskabsfuld omgang hjemmelavet chili con carne med noget godt brød til.
I morgen vil mine kollegaer hade mig.
#86 dyg 17 år siden
Jeg selv skal have en Don Lux menu fra Byens Burger i Århus (en halvstor børge med dobbelt ost og dobbelt Bacon).
#87 HonoDelLoce 17 år siden
#88 filmz-Kadann 17 år siden
Min udgave er såmænd ganske simpel:
Oksekød, frisk chili, chilibønner på dåse, tomat (frisk eller på dåse), løg og evt. hvidløg.
Til 500 gram oksekød bruger jeg normalt 2-3 alm. frisk chilifrugter, de små, røde man kan finde en hvilken som helst Brugsen, fjerner bare stilken og hakker hele frugter i stykker, for ekstra power.
Så svitser jeg hvidløg, løg og chilifrugter i olie, smider kødet i og bruner det, mens jeg krydrer med salt/peber efter amerikansk øjemål (som min gamle matematiklærer sagde).
Når kødet er brunet, kommer jeg tomat og bønner i, med chilisovsen i dåsen, lader det varme godt igennem og smager til, hvis det lige kræver lidt ekstra krydderi eller chilien er lidt for hardcore.
Personligt går jeg efter at svede, når jeg har smagt en teskefuld af maden, men andre vil sikkert vælge en mildere udgave. ;)
Lidt afhængigt af humøret, serveres det med brød, ris og nogle gange med tzatziki og/eller creme fraise.
#89 Skeloboy 17 år siden
#90 dyg 17 år siden