Gravatar

#81 Skeloboy 17 år siden

Frokost i dag:
Baguette med laks, ruccolasalt, tomat og peberfrugt-pesto...namnam

Aftensmad bliver noget karryret: ingefør, hvidløg, chili og karry svitses på pande, kalkunstrimler tilsættes indtil de er brune, porre og gulerødder bliver kommer derefter med, og så lige noget fløde over...med brune ris
Gravatar

#82 filmz-Bruce 17 år siden

Iaften:

Tandoorikylling tilberedt i syrlig tomatcurry med mandler, cashewnødder og rosiner. Langtidstilberedt lam i curry med yoghurt, mandler og kryddernelliker. Kylling i klassisk stærk curry.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#83 davenport 17 år siden

Menu fra den lokale Indiske bix? ;D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#84 BN 17 år siden

aftensmaden idag:

Dobbelt Mexikansk Burger + Pommes Frittes (til konen), Chicken Dipper (til barnebarnet ... 5-årig energibombe af en pige) og Dobbelt Bacon Cheese Burger + Pommes Frittes til mig selv ...

... via Just-eat. :-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#85 filmz-Kadann 17 år siden

I aften:

En ondskabsfuld omgang hjemmelavet chili con carne med noget godt brød til.

I morgen vil mine kollegaer hade mig.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#86 dyg 17 år siden

#85 - Opskrifter på en rigtig ond chili con carne modtages meget gerne!

Jeg selv skal have en Don Lux menu fra Byens Burger i Århus (en halvstor børge med dobbelt ost og dobbelt Bacon).
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#87 HonoDelLoce 17 år siden

Jeg har besluttet mig for at blande lidt sundt med lidt endnu bedre i dag, så hakker et par sandwiches sammen med en masse marineret kalkunbryst, friskstegt Bacon, salat og grøn peber - krydret med lidt mild texmex og allround på Baconen..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#88 filmz-Kadann 17 år siden

#86 -

Min udgave er såmænd ganske simpel:

Oksekød, frisk chili, chilibønner på dåse, tomat (frisk eller på dåse), løg og evt. hvidløg.

Til 500 gram oksekød bruger jeg normalt 2-3 alm. frisk chilifrugter, de små, røde man kan finde en hvilken som helst Brugsen, fjerner bare stilken og hakker hele frugter i stykker, for ekstra power.

Så svitser jeg hvidløg, løg og chilifrugter i olie, smider kødet i og bruner det, mens jeg krydrer med salt/peber efter amerikansk øjemål (som min gamle matematiklærer sagde).

Når kødet er brunet, kommer jeg tomat og bønner i, med chilisovsen i dåsen, lader det varme godt igennem og smager til, hvis det lige kræver lidt ekstra krydderi eller chilien er lidt for hardcore.

Personligt går jeg efter at svede, når jeg har smagt en teskefuld af maden, men andre vil sikkert vælge en mildere udgave. ;)

Lidt afhængigt af humøret, serveres det med brød, ris og nogle gange med tzatziki og/eller creme fraise.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#89 Skeloboy 17 år siden

He, #85, bare masser af hvidløg og habenero-chili;)...eller...det der habenero skal man dæleme godt passe på med
Gravatar

#90 dyg 17 år siden

#88 - Lyder ganske meget som den jeg selv laver. Og min skal også være så stærk som mulig (næsten da). Man kan også med stor glæde putte Bacon i, det giver også en dejlig smag.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind

Skriv ny kommentar: