Gravatar

#21 Bony 15 år siden

#20 - Det er først nu jeg har fået øjnene op for besparelsen. Onkyo 606: 3200,- leveret til døren med fragtmand. De danske priser er til grin!
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#22 Highland Park 15 år siden

#20: Ja, når prisen stiger med ca. 500 hver gang, du finder en ny forhandler, løber det hurtigt op.

Det glæder mig meget at høre, at du gav medianess.de en chance for at vise deres værd. Man skal aldrig undervurdere tyskerne. ;)
Desuden er de vel mere end vant til at servicere danskere og ved derfor godt, hvad der skal til for at få os til at handle hos dem fremfor herhjemme. Det handler, som i dit tilfælde, ikke kun om prisen men også om kundeserviceniveau, ekspertise, leveringstid og andet.
Tillykke med købet og skriv endelig i tråden, hvis du har andre bemærkninger. Jeg regner selv med at skulle handle hos dem i nærmeste fremtid så (dvs. når jeg engang får råd). Det har været interessant at læse om dine erfaringer. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#23 Ann09 1 år siden

filmz-Bruce (4) skrev:
De har en "Mein konto" knap. Hvis du har været igennem en bestillingsprocedure, så er du også blevet oprettet hos dem på side 2 og derfor har du en konto, som du kan logge på med (via din mailadresse)
https://credit-10.dk/ Jeg vil gerne præsentere for din opmærksomhed et websted, hvor du kan vælge et firma, der er specialiseret i at udstede lån. Ved at bruge de kriterier, der er bekvemt placeret på webstedet, kan du vælge den bedste mulighed for dig selv. Dette var den bedste mulighed for mig sidste gang
og så vil du via den kunne tjekke din ordrestatus. Hvis du IKKE kan logge ind, så er du ganske givet ikke oprettet og har heller ingen ordre.
Det er rigtigt

Skriv ny kommentar: