ComingSoon.net har bemærket, at en film med titlen “X-Men: First Class” er dukket op på en liste på Production Weekly, der viser, hvilke filmprojekter der for tiden er i præ-produktion, under forberedelse eller aktiv udvikling. Desuden er domænenavnet X-MenFirstClass.com blevet opkøbt af filmselskabet 20th Century Fox, som derfor må stå bag projektet.

Fox er til maj klar med deres første “X-Men”-spin-off-film, “X-Men Origins: Wolverine”, og er også i gang med at udvikle “X-Men Origins: Magneto” med David Goyer som instruktør.

Det er endnu ikke klart, om “X-Men: First Class” er den tidligere planlagte spin-off-film om mutanternes unge år, eller en film baseret på den otte bind lange tegneseriehistorie af samme navn, der blev udgivet i 2006-2007.

Tegneserien “X-Men: First Class” følger Marvel-sagaens oprindelige studerende ved Xaviers skole for begavede unge – Cyclops, Marvel Girl, Angel, Beast og Iceman – som må bane vejen for en ny slags mennesker og vise verden, hvad det vil sige at være en del af Projekt X.

Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Lethal Injection 9 år siden

Tre ord:
BORING - PREQUEL - CRAP!
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 blahblah 9 år siden

Treogfyrre ord:
Er det ikke bedre at bedømme filmen til du har set lidt mere fra projektet? Det kunne vel i princippet godt blive godt, hvis altså ikke verden er blevet helt træt af superheltefilm til den tid. Hvilket jeg måske tror den vil være.
Gravatar

#3 filmz-Bruce 9 år siden

Som den gode gamle Joker så smukt sagde det.

This town needs an enema!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 cansi 9 år siden

Det virker som om Hollywood desværre er løbet tør for ideer. Der bliver jo kun udgivet prequels/sequels/remakes/reboots her for tiden.
Gravatar

#5 blahblah 9 år siden

Ja mand. Bare se på sidste år. There Will Be Blood, Juno, No Country For Old Men, Michael Clayton, Sweeney Todd, Knocked Up og Superbad.

Jeebus.
Gravatar

#6 cansi 9 år siden

#5

Du ved jo godt hvad jeg mener, for pete's sake. Hvis man tænker på tidligere, så så kommer der kun flere og flere af de ovennævnte slags film.
Gravatar

#7 filmz-loke76 9 år siden

Hmm bare den ikke bliver x-men 3 / bret ratner / PG-13 skod, men det er der jo desværre stor fare for...

#6
Uden at have set the dark knight, vil jeg mene det hedder "when the chips are down" det er ihvertfald den måde det bruges i USA ;)
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#8 cansi 9 år siden

# 7


Du har også ret, laver det om nu :D
Gravatar

#9 Jernie 9 år siden

Så længe filmene er gode, så kan det da være lige meget om det er prequels, sequels eller andet i den retning. Film er en oplevelse, og oplevelsen behøver ikke blive mindre, bare fordi historien er en fortsættelse eller en forhistorie til noget, som vi allerede har set
Gravatar

#10 Hive 9 år siden

Slå nu koldt vand i blodet, de har blot registreret et domænenavn indtil videre. Intet andet.

Personligt ser jeg gerne en 4. X-Men film (helst i stil med X-Men 2, tak) - men det vil da ikke rigtigt give så meget mening at overføre First Class conceptet til en ny film. Mon ikke snarer der er tale om en animationsfilm i stil med Hulk vs. Wolverine...?

Skriv ny kommentar: