ComingSoon.net har bemærket, at en film med titlen “X-Men: First Class” er dukket op på en liste på Production Weekly, der viser, hvilke filmprojekter der for tiden er i præ-produktion, under forberedelse eller aktiv udvikling. Desuden er domænenavnet X-MenFirstClass.com blevet opkøbt af filmselskabet 20th Century Fox, som derfor må stå bag projektet.

Fox er til maj klar med deres første “X-Men”-spin-off-film, “X-Men Origins: Wolverine”, og er også i gang med at udvikle “X-Men Origins: Magneto” med David Goyer som instruktør.

Det er endnu ikke klart, om “X-Men: First Class” er den tidligere planlagte spin-off-film om mutanternes unge år, eller en film baseret på den otte bind lange tegneseriehistorie af samme navn, der blev udgivet i 2006-2007.

Tegneserien “X-Men: First Class” følger Marvel-sagaens oprindelige studerende ved Xaviers skole for begavede unge – Cyclops, Marvel Girl, Angel, Beast og Iceman – som må bane vejen for en ny slags mennesker og vise verden, hvad det vil sige at være en del af Projekt X.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Lethal Injection 14 år siden

Tre ord:
BORING - PREQUEL - CRAP!
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 blahblah 14 år siden

Treogfyrre ord:
Er det ikke bedre at bedømme filmen til du har set lidt mere fra projektet? Det kunne vel i princippet godt blive godt, hvis altså ikke verden er blevet helt træt af superheltefilm til den tid. Hvilket jeg måske tror den vil være.
Gravatar

#3 filmz-Bruce 14 år siden

Som den gode gamle Joker så smukt sagde det.

This town needs an enema!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 cansi 14 år siden

Det virker som om Hollywood desværre er løbet tør for ideer. Der bliver jo kun udgivet prequels/sequels/remakes/reboots her for tiden.
Gravatar

#5 blahblah 14 år siden

Ja mand. Bare se på sidste år. There Will Be Blood, Juno, No Country For Old Men, Michael Clayton, Sweeney Todd, Knocked Up og Superbad.

Jeebus.
Gravatar

#6 cansi 14 år siden

#5

Du ved jo godt hvad jeg mener, for pete's sake. Hvis man tænker på tidligere, så så kommer der kun flere og flere af de ovennævnte slags film.
Gravatar

#7 filmz-loke76 14 år siden

Hmm bare den ikke bliver x-men 3 / bret ratner / PG-13 skod, men det er der jo desværre stor fare for...

#6
Uden at have set the dark knight, vil jeg mene det hedder "when the chips are down" det er ihvertfald den måde det bruges i USA ;)
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#8 cansi 14 år siden

# 7


Du har også ret, laver det om nu :D
Gravatar

#9 Jernie 14 år siden

Så længe filmene er gode, så kan det da være lige meget om det er prequels, sequels eller andet i den retning. Film er en oplevelse, og oplevelsen behøver ikke blive mindre, bare fordi historien er en fortsættelse eller en forhistorie til noget, som vi allerede har set
Gravatar

#10 Hive 14 år siden

Slå nu koldt vand i blodet, de har blot registreret et domænenavn indtil videre. Intet andet.

Personligt ser jeg gerne en 4. X-Men film (helst i stil med X-Men 2, tak) - men det vil da ikke rigtigt give så meget mening at overføre First Class conceptet til en ny film. Mon ikke snarer der er tale om en animationsfilm i stil med Hulk vs. Wolverine...?

Skriv ny kommentar: